Orbix14+ LEDramp 60W

Orbix14+ LEDramp 60W

1 796 kr

1 995 kr

Betala efter leverans.

Produkten är tillgänglig för beställning.
Alltid på Styling4u
60 dagars öppet köp
Klarna Faktura

Upplev en ny dimension av fordonsbelysning med Ledson Orbix14+ från Styling4u.se. Denna enkelradiga LED-ramp är den perfekta kombinationen av högteknologisk innovation och estetisk design. Designad för att förhöja både funktionaliteten och utseendet på ditt fordon, är Orbix14+ mer än bara en ljuskälla; det är en stilförklaring.

Orbix14+ skiljer sig från mängden med sitt dynamiskt upptändande positionsljus, vilket skapar en flytande ljusrörelse över rampens bredd innan den fullständigt tänds. Detta inte bara fångar uppmärksamheten utan förbättrar också synligheten i olika väderförhållanden eller under nattetid. Välj mellan kallvitt eller gul-orange ljus för att matcha ditt fordons estetik eller personliga preferenser.


Utrustad med Ledsons avancerade teknologi, erbjuder Orbix14+ en Driving Beam-ljusbild som förstärker ditt fordonets helljus. Denna ljusbild är designad för att maximera både ljusets bredd och räckvidd, vilket ger en oöverträffad sikt under körning. Rampen är E-märkt enligt ECE R149 och EMC-säkrad enligt ECE R10, vilket garanterar att den inte bara är kraftfull utan även helt laglig att använda på offentliga vägar.

Den robusta konstruktionen med ett aluminiumhölje och polykarbonatlins säkerställer att Orbix14+ tål hårda väderförhållanden och råa miljöer. IP69K-klassningen bekräftar dess förmåga att motstå vatten och damm, vilket gör den idealisk för både on-road och off-road användning.

Installationen är enkel och flexibel tack vare DT-kontakten som medföljer och flera monteringsalternativ. Använd de medföljande sidomonterade benen eller de glidbara fästena för att säkert och estetiskt placera rampen på ditt fordon.

Medföljer i paketet är allt du behöver för en smidig installation, inklusive bultar, skruvar, och utförliga installationsanvisningar. Orbix14+ är inte bara en investering i ditt fordonets prestanda, men även en uppgradering av dess utseende.

Mått & vikt utan fästen är 367 mm bred, 42 mm hög, och 58 mm djup, med en vikt på 1,45 kg. För att maximera säkerheten, kom ihåg att inte klippa DT-kontakten då det kan leda till fuktskador och påverka garantin. Besök Styling4u.se för mer information och för att beställa din Orbix14+ idag. Transformera din körupplevelse med en ramp som inte bara lyser upp din väg, utan också ditt fordon.

Frakt
Snabb och smidig leverans, skickas från vårt lager eller från leverantör.


Alla beställningar skickas snarast.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.