Juno 14" LEDramp 60W (ECE R112, Driving Beam)

Juno 14" LEDramp 60W (ECE R112, Driving Beam)

1 256 kr

1 395 kr

Betala efter leverans.

Produkten är tillgänglig för beställning.
Alltid på Styling4u
60 dagars öppet köp
Klarna Faktura

Juno LED-Ramp 14": Stilren och effektiv belysning 

Juno LED-ramp 14" från Ledson är designad för att kombinera diskretion med överlägsen ljusprestanda. Med sin smala profil och minimalistiska design är denna LED-ramp nästan omärkbar på avstånd, men när man närmar sig framträder dess kraftfulla och moderna utseende. Denna ramp är perfekt för dig som söker efter en LED-lösning som inte bara är effektiv och kraftfull utan också tillför ett estetiskt värde till ditt fordon.

Optimal placering och E-godkännande

Trots sin kompakta storlek på 36 cm i bredd, erbjuder Juno LED-ramp 14" en imponerande ljusprestanda som är E-godkänd enligt ECE R112, vilket gör den laglig att använda som extraljus på allmänna vägar. Rampen har en "Driving beam"-ljusbild som är bred och avlång, optimerad för att maximera både bredd och räckvidd av ljuset, vilket gör den idealisk för både landsvägar och tuffare terräng.

Installation och anslutning

Juno LED-ramp 14" är utrustad med Ledson Connect, vilket förenklar installationen och möjliggör direktkoppling till fordonets helljus. Detta system inte bara underlättar installationen utan säkerställer även att rampen är skyddad mot eventuella strömspikar genom en integrerad säkring. För de som önskar en mer anpassningsbar installation finns alternativ för montering med nummerskyltshållare eller via direktmontage på fordonet.

Tekniska Specifikationer och Funktioner

  • Lumen: 5040 teoretiska, 3186 faktiska
  • Färgtemperatur: 5700K (neutralvit)
  • Effekt: 60W med 12 x 5W OSRAM LEDs
  • Skyddsklass: IP67, fullt vatten- och dammtät
  • Strömförbrukning: 4,8A vid 12V och 2,08A vid 24V
  • Dimensioner: 358 mm bredd, 33 mm höjd (exkl. fästen), 72 mm djup
  • Kabellängd: 650 mm

Denna ramp är designad för att tåla tuffa miljöer, tack vare ett robust aluminiumhölje och en lins av polykarbonat. EMC-säkerheten enligt ECE R10 säkerställer att rampen inte orsakar elektriska störningar i fordonets övriga system.

Sammanfattning

LEDSON Juno LED-ramp 14" är den perfekta lösningen för fordonsägare som vill ha en pålitlig, kraftfull och snygg ljuslösning som är lätt att integrera och anpassa till en rad olika fordonstyper. Dess moderna design och höga prestanda gör den till ett utmärkt val för både nya och erfarna fordonsentusiaster som söker kvalitetsbelysning. Med sin enkla installation och robusta konstruktion är Juno 14" en investering i både säkerhet och stil.

Frakt
Snabb och smidig leverans, skickas från vårt lager eller från leverantör.


Alla beställningar skickas snarast.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.