Juno 11" LEDramp 45W (Driving Beam)

Juno 11" LEDramp 45W (Driving Beam)

1 076 kr

1 195 kr

Betala efter leverans.

Produkten är tillgänglig för beställning.
Alltid på Styling4u
60 dagars öppet köp
Klarna Faktura

Optimerad Belysning för Alla Fordon: LEDSON Juno 11"

Upptäck LEDSON Juno 11" — en LED-ramp utformad för att ge maximal effektivitet och stil utan att kompromissa med plats och synlighet. Med sitt diskreta format och en bredd på endast 27,5 cm, erbjuder denna ramp en ideal balans mellan storlek och kraft. Det är det perfekta valet för dig som söker en minimalistisk design utan att offra ljusstyrka.


Unik Design och Kompakt Effektivitet

Juno 11" från LEDSON är speciellt designad med moderna bilar i åtanke. Rampens låga bygghöjd gör den till en av marknadens mest diskreta men ändå effektfulla lampor. Trots sin storlek levererar denna ramp en kraftfull ljusbild med sina 3780 lumen och en räckvidd på 260 meter vid 1 lux, vilket gör den till ett utmärkt val för både on-road och off-road användning.

Funktioner och Installation

Denna modell är försedd med flera installationsoptioner för att passa en mängd olika fordonstyper. Juno 11" kan enkelt installeras med Ledson Connect för smidig integration med ditt fordonssystem, där du kan välja att koppla rampen direkt till helljuset för automatisk styrning. Det finns också alternativ för gavelmontering och nummerskyltshållare, vilket ger ytterligare flexibilitet för montering.

Avancerade Tekniska Specifikationer

  • Ljuskälla: 9 x 5W högeffektiva OSRAM LED
  • Ljusstyrka: Teoretiska 3780 lumen, faktiska 2350 lumen
  • Ljusbild: Bred och avlång "Driving Beam"
  • Färgtemperatur: Kallvit 5700K
  • Skyddsklass: IP67/IP69K för optimal vattentäthet och dammsäkerhet
  • Material: Robust aluminiumhölje med polykarbonatlins
  • Mått: Bredd 275 mm, Höjd 33 mm, Djup 68 mm

Hållbarhet och Säkerhet

Med en EMC-säkring enligt ECE R10, är Juno 11" inte bara kraftfull utan också tillförlitlig. Rampens polykarbonatlins och robusta aluminiumhölje skyddar mot tuffa väderförhållanden och hårt bruk. Dessutom är produkten utrustad med en DT-kontakt för säker anslutning och är designad för att undvika fuktskador — en viktig faktor för alla som använder sin utrustning i krävande miljöer.

Köp Juno 11" hos Styling4u.se

Juno 11" är tillgänglig på Styling4u.se, där du inte bara får en effektiv och stilren lösning för ditt fordon, utan också en produkt som är byggd för att varaktigt förbättra din körupplevelse. Besök vår webbplats för mer information och för att se vårt fullständiga utbud av LED-ramper och biltillbehör. Utrusta din bil, ATV eller snöskoter med det bästa — välj LEDSON Juno 11" för en överlägsen belysning som verkligen gör skillnad.

Frakt
Snabb och smidig leverans, skickas från vårt lager eller från leverantör.


Alla beställningar skickas snarast.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.