Ramplängd 725 - 1275 mm (30

LED-ramper i dimensionerna 28,5 till 50 tum (725 mm till 1275 mm) representerar de större alternativen i vårt sortiment, vilket gör dem idealiska för montering på taket av både personbilar och större fordon som arbetsfordon och lastbilar. Dessa ramper är utformade för att erbjuda en kraftfull och omfattande belysning som kan anpassas efter olika behov och preferenser genom ett brett urval av ljusbilder, inklusive spot, flood, kombinerat ljus och svängda ramper.

Om du primärt behöver lysa upp vägen framför dig över stora avstånd, är spotljusbilden det rekommenderade valet då den fokuserar ljuset för att penetrera mörkret längre fram. För de som behöver en bredare och mer diffus belysning, erbjuder kombinationsljusen en effektiv blandning av spot- och floodljus, vilket inte bara belyser vägen direkt framför fordonet utan också utökar ljuset mot vägkanterna för ökad sidosyn.

Svängda rampmodeller erbjuder en innovativ lösning där ljuset från en grundläggande spotljusbild genom rampens böjda design sprider ljuset ytterligare åt sidorna. Detta är särskilt fördelaktigt för förare som behöver omfattande sidosyn för att navigera breda fordon eller för att öka säkerheten när man kör genom kurviga och svårbemästrade terränger.

Dessa omfattande LED-ramper är inte bara praktiska utan också en stilförbättring till ditt fordon, och de är konstruerade för att tåla de tuffaste väderförhållandena och de mest krävande miljöerna. Oavsett om du använder ditt fordon för arbete, äventyr eller bara vill ha en säker och välbelyst färd, kan en stor LED-ramp signifikant förbättra din körupplevelse.

Om du överväger att uppgradera ditt fordon med en av våra stora LED-ramper, utforska vårt sortiment för att hitta den ljusbild och modell som bäst möter dina behov. Vår kundtjänst är också tillgänglig för att hjälpa dig med rådgivning om val och installation, så att du kan maximera både funktion och estetik i din fordonsbelysning.