LED Extraljus

Välkommen till oss på Styling4u och vår omfattande LED extraljus kategori, med våra 15 års erfarenhet kan vi erbjuda ett brett utbud av högpresterande extraljus som förbättrar både belysning och säkerhet för din bil, lastbil eller grävmaskin. Med ett bra extraljus så får ditt fordon en helt annat ljusförmåga och ljusbild som gör att du som har mer behov än normal belysning vid nattkörning eller tuffa väderförhållanden. Tack vare modern LED-teknik ger dessa ljus en exceptionell ljusstyrka och effektivitet, vilket säkerställer att du alltid har bästa möjliga sikt på vägen.

Att ha en bra belysning när du kör förbättrar inte bara din säkerhet utan även andras. Om din bil eller lastbil inte erbjuder tillräcklig ljusstyrka kan det vara lämpligt att överväga att komplettera med extraljus. Det finns olika anledningar till varför bilens standardstrålkastare kanske inte räcker till, exempelvis kan de ha försämrats över tid eller så kanske de inte är tillräckligt kraftfulla för de miljöer där du oftast kör, ett normalt extraljus ger 2-10x bättre sikt än bilens standardstrålkastare. Oavsett om du behöver starkare ljus för att lysa upp vägen bättre, eller en annorlunda ljusbild för att förbättra synligheten längs vägkanterna, kan extraljus vara en utmärkt lösning. Dessa ljus hjälper inte bara till att upptäcka vilda djur och fotgängare i tid, de kan även avsevärt minska risken för olyckor, särskilt i mörka och avlägsna områden. Nedan kan du läsa om de olika typer av extraljus vi på Styling4u har i vårt sortiment.

Det finns olika typer av extraljus:

 • Spotljus: Perfekt för dig som behöver ljus som sträcker sig långt och fokuserat framåt. Idealiskt för snabba vägar eller öppna landskap där lång sikt är nödvändig.
 • Floodljus: Erbjuder en bredare ljusbild som är idealisk för terrängkörning eller dåliga vägförhållanden, där bred och jämn belysning krävs.
 • Kombinationsljus: Kombinerar både spot och flood egenskaper för en mångsidig ljusbild som är användbar under alla förhållanden.
 • Halogenextraljus: Ger ett varmt ljus och kan snabbt avfrosta strålkastarna tack vare värmen de genererar. Dessa är prisvärda och enkla att byta ut.

 • LED-extraljus: Dessa är energieffektiva med lång livslängd och snabb upptändning. LED-lampor ger ett klart, vitt ljus som effektivt förbättrar synligheten utan att dra mycket ström.

 • Xenonextraljus: Kända för sin skarpa ljusbild och långa hållbarhet, dessa lampor lyser upp ett större område med ett starkt, vitt till klarblått ljus. De är mer energieffektiva än halogen men använder mer ström än LED.

Vi har några ledord när vi designar och tar fram våra extraljus:

 • Hög Kvalitet och Lång Livslängd: Våra LED extraljus är tillverkade med de senaste teknologierna som erbjuder inte bara kraftfull belysning utan också en imponerande livslängd.
 • Energieffektivitet: LED-ljus drar betydligt mindre energi än traditionella halogenlampor, vilket gör dem både miljövänligare och mer ekonomiska i längden.
 • Stil och Anpassning: Extraljusen finns i en rad olika stilar och storlekar för att matcha ditt fordon och din personliga smak. Från slimmade barer till kraftfulla runda ljus, vi har något som passar varje fordonstyp och estetiska önskemål.

Varje typ av extraljus har sina unika egenskaper och fördelar. Valet beror på dina specifika behov, den miljö du kör i och vilken typ av ljus som känns mest behaglig för dina ögon. Det är viktigt att välja en ljuslösning som passar både dina behov och preferenser.

Vi har också extraljus i 7-tums
8-9 tums eller färdiga paket storlek beroende på vilken storlek du vill ha på dina extraljus. 

Vi hjälper dig!

Alla våra LED extraljus är designade för enkel installation och är kompatibla med de flesta moderna fordon. Vi erbjuder detaljerade installationsguider och vårt kundsupportteam är alltid redo att hjälpa till med tips och rådgivning för att få din nya belysning på plats.

Alla våra extraljusprodukter är tillgängliga för köp individuellt eller i extraljuspaket, och de är designade för enkel montering. Vi erbjuder extraljus i olika prisklasser, ljusstyrkor och med olika livslängder för att säkerställa att du hittar den optimala lösningen. När du väljer extraljus från oss, kan du vara säker på att du får produkter av hög kvalitet med garanti och utmärkt kundsupport.

Om du överväger att uppgradera ditt fordon med LED extraljus, börja med att utforska vårt sortiment här på Styling4u.se. Ta del av våra kundrecensioner och jämför olika modeller för att hitta de ljus som bäst möter dina behov. Välj mellan olika storlekar och ljusbilder för att matcha både din körstil och ditt fordon perfekt. När du är redo, lägg din beställning direkt på vår sida för enkel och snabb leverans direkt till din dörr. Med LED extraljus från Styling4u.se tar du din körupplevelse till en helt ny nivå – säkrare, ljusare och mer stilfull än någonsin tidigare.

Vanliga frågor:

Vilka fördelar har LED-extraljus jämfört med Xenon och Halogen?
LED-extraljus erbjuder många fördelar, däribland lägre vikt och strömförbrukning samt omedelbar uppstart, vilket gör dem till ett populärt val. Dessa ljus ger också generellt sett bättre prestanda, vilket gör dem till det självklara valet för många bilförare.

Vad ska jag tänka på när jag väljer extraljus?
Det är viktigt att tänka på ljusbilden, det vill säga hur ljuset fördelas över vägbanan. En välutformad reflektor är avgörande för att ljuset ska fördelas jämnt och effektivt, vilket underlättar för föraren att upptäcka faror i tid. Dåligt utformade extraljus kan skapa skarpa ljuspunkter som bländar, vilket kan vara farligt under mörkerkörning.

Hur väljer jag rätt extraljus för mina behov?
Vi rekommenderar att du väljer extraljus baserat på dina specifika behov. Det är en god idé att välja en lampa som erbjuder både bred och lång ljusbild. Detta gör det möjligt för dig att köra säkert på både raka motorvägar och slingriga landsvägar.

Finns det olika typer av extraljus att välja mellan på Styling4u.se?
Ja, på Styling4u.se erbjuder vi extraljus som lyser både långt, brett och som har en kombination av båda. Detta ger dig möjlighet att anpassa din belysning efter olika körsituationer, oavsett om det gäller stadsfärd eller terrängkörning.

Var kan jag få mer hjälp om jag är osäker på vilket extraljus jag ska välja?
Du är alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst på Styling4u.se via telefon eller e-post. Vårt team av experter är här för att hjälpa dig att göra det bästa valet och svara på alla dina frågor om extraljus.

Besök gärna vår hemsida för att utforska vårt fullständiga utbud av extraljus och hitta de bästa lösningarna för ditt fordon. Vår kundtjänst står redo att bistå dig genom hela processen, från val till köp och installation.

LED extraljus eller Xenon extraljus?

Valet mellan LED extraljus och Xenon extraljus beror på flera faktorer, inklusive dina specifika behov, förväntningar på ljusprestanda, samt budget. Här är några överväganden för att hjälpa dig att välja:

LED Extraljus

 • Energiförbrukning: LED-lampor är kända för sin låga energiförbrukning, vilket gör dem mer energieffektiva.
 • Ljusstyrka och kvalitet: Ger ett starkt, klart och vitt ljus som är jämnt fördelat över vägen.
 • Livslängd: LED-lampor har en mycket lång livslängd, ofta över 30,000 timmar.
 • Robusthet: LED-lampor är robusta och tål väl vibrationer och stötar, vilket gör dem lämpliga för tuffare miljöer.
 • Omedelbar uppstart: LED-ljus tänds direkt till full ljusstyrka utan uppvärmningstid.

Xenon Extraljus

 • Ljusstyrka: Xenonlampor erbjuder mycket stark belysning med intensiv ljusutstrålning.
 • Färgtemperatur: Ger ett ljus som ofta är klarare och mer likt dagsljus jämfört med halogenlampor, vilket kan förbättra synligheten på natten.
 • Effektivitet: Är mer energieffektiva än traditionella halogenlampor, men kan dra mer ström än LED-lampor.
 • Uppvärmningstid: Kan ha en kort uppvärmningstid innan de når full ljusstyrka.

Fördelar med extraljus LED jämfört med Xenon extraljus och Halogen extraljus?

Följande lista belyser fördelarna med LED extraljus jämfört med Xenon och Halogen extraljus:

 1. Energisnålhet: LED extraljus förbrukar betydligt mindre energi än både Xenon och Halogen, vilket gör dem till ett mer energieffektivt val för fordon med begränsad strömförsörjning.

 2. Omedelbar ljusupptändning: Till skillnad från Xenon, som kan ta upp till 35 sekunder att nå full ljusstyrka, och Halogen, som tar cirka en sekund, når LED extraljus full ljusstyrka på bara 0,01 sekund.

 3. Längre livslängd: LED-lampor kan hålla upp till 50 000 timmar, vilket är avsevärt längre än Halogens 2 000-3 000 timmar och övergripande mer hållbar än Xenon.

 4. Hållbarhet: LED är mer vibrationståliga och stöttåliga än både Xenon och Halogen, vilket gör dem idealiska för användning i krävande förhållanden och på ojämna vägar.

 5. Mindre underhåll: LED extraljus kräver mindre underhåll eftersom de inte har någon glödtråd eller canbus ballast som behöver regelbundet underhåll eller utbyte.

 6. Bättre ljusbild: LED extraljus producerar en klarare och mer fokuserad ljusbild med högre färgtemperatur, vilket liknar dagsljus och kan göra föraren mer uppmärksam och mindre trött under körning.

 7. Enklare installation: LED-system är oftast enklare att installera på grund av färre komponenter och enklare kablage jämfört med Xenon-system.

Dessa egenskaper gör LED extraljus till ett överlägset alternativ för de flesta förare som söker effektivitet, hållbarhet och hög prestanda i deras fordonbelysning.