3-serien E90/E91

Uppgradera Din BMW 3-serien E90/E91 med Premium Stylingprodukter

Välkommen till Vår Expertguide för BMW E90/E91

Upptäck vårt noga utvalda sortiment av högkvalitativa LED-ljusrampar och stylingtillbehör speciellt framtaget för BMW 3-serien E90/E91. Från hållbara extraljus till eleganta estetiska förbättringar, vi har allt du behöver för att förvandla din bil.

Förvandla och Förbättra med Konfidens

Varje produkt i vårt sortiment är omfattande testad för att säkerställa överlägsen prestanda och hållbarhet. Vår expertis inom BMW-styling reflekteras i varje detalj och rekommendation vi erbjuder. Lär dig mer om varje produkts unika egenskaper och installationsprocess genom våra detaljerade produktbeskrivningar och tekniska specifikationer. Läs våra installationsguider här.

Autentiska Kundrecensioner

Dra nytta av ärliga kundrecensioner under varje produkt för att se hur andra BMW-ägare har förvandlat sina bilar med våra stylinglösningar. Dessa recensioner hjälper dig att göra välgrundade beslut baserade på erfarenheter från likasinnade entusiaster.

Utforska och Inspireras

Dyk djupare in i världen av bilmodifikationer genom våra engagerande blogginlägg och videor som visar de senaste trenderna och teknikerna inom bilstyling. Från grundläggande tips till avancerade projekt, våra resurser är designade för att inspirera och informera.

Dedikerad Kundservice

Vår kundservice står redo att hjälpa dig med alla frågor om produkterna eller installationsprocessen. Vi erbjuder även expertkonsultationer för att hjälpa dig välja rätt produkter för just dina behov och önskemål.

Upplev Skillnaden Med Stil

Varje produkt vi erbjuder är utvald för att förbättra både funktionalitet och estetik av din BMW E90/E91. Utforska vårt sortiment idag och se hur du kan lyfta din körupplevelse till nästa nivå med styling från Styling4u.se.


BMW M3 E90

Bmw E90 (sedan) kom även som en M3 modell och lanserades år 2008, först ut var coupe versionen.

Den här M3 modellen är även den första och ända standard tillverkade M3an med en v8 motor.
Motorn levererar 414hk och initialt kom den med en 6-växlad manuell växellåda.
Bmw E90 M3 blev även den första Bmwn som fick en Dubbekopplings växellåda (DCT). Den officiella 0-100km/h tiden är 4,8 sekunder med manuell växellåda och 4,6 sekunder med DCTväxellådan. Totalt så producerades det 9674 Sedan modeller av M3an.

Precis som med tidigare M3 modeller så fick även E90 M3 andra yttre detaljer för att matcha dess prestanda. Till exempel så skiljer sig stötfångaren fram.  Om det är så att man saknar en M3 stötfångare till sin E90/E91 så har vi en som kan uppgradera utseendet på din bil.

Alpina B3

 

Som så många andra Bmw modeller så satte även Alpina sina tänder i E90 och E91.
Modellbeteckning blev B3 för bensin och D3 för diesel.

Motorn som driver Alpina B3 är en modifierad version av Motorn i Bmw E90 335i,
Det man gjorde med motorn är följande:


·       Alpina modifierad mjukvara

·       Oljekylare

·       starkare/lättare kolvar

 

Med dessa modifikationer så lyckas man plocka ut 355 hästkrafter.
Man parade ihop den här motorn med en 6-växlad automatisk ZF låda, följande låda utrustades med ett system som kallas switch tronic vilket möjliggör manuell växling via antingen spaken eller paddlar vid ratten.
0-100km/h når Alpina B3 på 4,8 sekunder och en topphastighet på 285km/h.

Om det är så att man vill få till Bmw E90 styling Eller Bmw E91 Styling med alpina look så erbjuder vi en Alpina add-on läpp.

.