Ramplängd 510-577 mm (20

LED-ramper som sträcker sig mellan 20 till 22,7 tum (510 mm till 577 mm) är perfekta dimensioner för att monteras i linje med bilens registreringsskylt, vilket ger en integrerad och snygg installation. Dessa ramper är mycket mångsidiga och kan anpassas för att möta en rad olika belysningsbehov genom att välja mellan flera ljusbildsalternativ, inklusive spot, flood, kombinerat ljus samt svängda rampdesigner. Se hela vårt utbud av ljusramper här.

Om ditt främsta mål är att förbättra sikt långt fram på vägen, är en spot-ljusbild det optimala valet på grund av dess förmåga att projicera ljuset över långa avstånd. För de som önskar en mer diversifierad belysningsupplevelse, erbjuder kombinationsljuset en effektiv blandning av både spot- och floodljus. Detta gör att du får ett starkare ljus närmare bilen samtidigt som du får bättre sikt längre fram. Svängda rampmodeller erbjuder en unik lösning genom att kombinera spotljusets riktade belysning med en böjd design, vilket gör att ljuset även sprids till sidorna längs vägen. Detta är idealiskt för att förbättra sidosyn och öka säkerheten vid körning i mörker eller under svåra väderförhållanden.

Dessa LED-ramper är utformade för att vara både funktionella och estetiskt tilltalande, vilket gör dem till ett utmärkt val för bilägare som vill uppgradera sitt fordons belysningssystem utan att kompromissa med stilen. Oavsett om du behöver bättre sikt för nattliga äventyr eller vill ha en mer tilltalande och säker bil, kan dessa LED-ramper vara lösningen du söker.