EPIX14+ Strobe LED Ramp 14" 120W Powerboost

EPIX14+ Strobe LED Ramp 14" 120W Powerboost

2 246 kr

2 495 kr

Betala efter leverans.

Produkten är tillgänglig för beställning.
Alltid på Styling4u
60 dagars öppet köp
Klarna Faktura

Förbättra din bilupplevelse med vårt nya tillskott från Styling4u.se, Epix+ LED-rampen, speciellt framtagen för den moderna bilentusiasten. Denna LED-ramp är utrustad med avancerade funktioner som sätter en ny standard för fordonets utseende och prestanda.

Epix+ är designad med en sportig och aerodynamisk form som smidigt integreras med ditt fordon, vilket ger det en modern och stilren look. Positionsljuset, integrerat direkt i rampens reflektor, skapar en distinkt och elegant visuell effekt, särskilt vid uppstart då ljuset dynamiskt sprider sig över rampen.

Med 'Powerboost'-funktionen har du möjlighet att anpassa ljusstyrkan efter behov. Vid standardinställningar är rampen fullt E-godkänd för vanlig väganvändning. Men behöver du extra ljusstyrka, exempelvis för off-road bruk, är det bara att aktivera 'Powerboost'-läget för maximal ljusprestanda, vilket ger en ljusstyrka på 9 800 teoretiska lumen och en ökad räckvidd upp till 459 meter vid 1 lux.


Denna LED-ljusramp är inte bara funktionell utan också byggd för att hålla. Med robust aluminiumhölje och en lins av polykarbonat, är rampen designad för att stå emot både väder och vind. Tack vare avancerad elektronisk värmehantering och IP69K klassning, håller Epix+ hög kvalitet även under de tuffaste förhållandena.

För att göra installationen så enkel som möjligt, inkluderas en DT-kontakt och fästen för både gavel- och bakmontering. Detta gör att du enkelt kan anpassa monteringen efter ditt fordon och dina preferenser.

Vårt mål på Styling4u.se är att förse dig med produkter som inte bara förbättrar funktionen utan också formen av ditt fordon. Epix+ LED-rampen är en investering i både säkerhet och stil. Besök vår hemsida för att utforska detta exceptionella tillägg till ditt fordon, och upptäck hur du kan transformera din bilkörning med toppmoderna lösningar från Styling4u.se.

Produktdimensioner för Epix+ är 357 mm i bredd, 43 mm höjd, och 61 mm djup, med en vikt på endast 1,2 kg, vilket gör den till en lätt men kraftfull tillägg till ditt fordon.

Frakt
Snabb och smidig leverans, skickas från vårt lager eller från leverantör.


Alla beställningar skickas snarast.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.