EPIX14+ LED Ramp 14" 120W Powerboost

EPIX14+ LED Ramp 14" 120W Powerboost

1 976 kr

2 195 kr

Betala efter leverans.

Produkten är tillgänglig för beställning.
Alltid på Styling4u
60 dagars öppet köp
Klarna Faktura

För den som är ute efter framtidens belysningsteknologi erbjuder Styling4u nu den revolutionerande Epix+ LED-rampen. Denna ramp är inte bara en ljuskälla; den är en designupplevelse som kombinerar modern teknik med estetik som framhäver ditt fordon på vägen.

Epix+ har utvecklats med en unik design som harmonierar med dagens moderna bilar. Dess dynamiska positionsljus, integrerat i reflektorn, är en distinkt funktion som inte bara ger ett stiligt utseende men också förbättrar säkerheten genom bättre synlighet. Vid uppstart lyser positionsljuset upp på ett effektfullt sätt som gradvis sprider ljuset över rampen innan det når full styrka, vilket ger ett imponerande visuellt intryck.

Denna LED-ljusramp är inte bara visuellt tilltalande utan också extremt praktisk. Med funktionen Powerboost kan användaren enkelt anpassa ljusstyrkan efter behov. I E-godkänt läge uppfyller Epix+ alla lagkrav för vägbruk, men med en enkel justering kan rampen öka sin prestanda för off-road användning, vilket ger en imponerande ljusstyrka på 9 800 teoretiska lumen och en räckvidd på 459 meter vid 1 lux.

För att säkerställa enkel installation, levereras Epix+ med egenutvecklade smarta fästen som tillåter montering nästan var som helst på fordonet. Dess robusta aluminiumhölje och polykarbonat-lins står emot tuffa miljöer och väderförhållanden, samtidigt som den avancerade elektroniska värmehanteringssystemet skyddar mot överhettning.

Epix+ erbjuder en Driving Beam ljusbild, optimal för både stadskörning och terrängkörning. Med den senaste TIR-teknologin (Total Inner Reflection) säkerställs att varje watt energi används effektivt för att producera ett rent och kraftfullt ljus.

Varje Epix+ LED-ramp levereras komplett med nödvändiga monteringsdetaljer och installationsanvisningar, och varje köp inkluderar en 5 års garanti för att garantera kvalitet och kundnöjdhet över tid. Besök Styling4u idag för att se hur Epix+ kan transformera ditt fordon inte bara med överlägsen ljusprestanda utan också med en stil som inte går att missa.

Frakt
Snabb och smidig leverans, skickas från vårt lager eller från leverantör.


Alla beställningar skickas snarast.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.