SiGN Magnetisk mobilhållare för bilen - Silver

SiGN Magnetisk mobilhållare för bilen - Silver

129 kr

Betala efter leverans.

Produkten är tillgänglig för beställning.
Alltid på Styling4u
60 dagars öppet köp
Klarna Faktura

Upptäck den bekväma och stilrena SiGN Magnetiska Mobilhållaren för Bilen i Silver! Denna innovativa mobilhållare är det perfekta tillbehöret för att hålla din smartphone säkert och lättillgängligt när du är ute och kör.

Den magnetiska designen gör att du enkelt kan fästa och ta bort din telefon med en hand. Den är kompatibel med alla smartphones och passar de flesta bilmodeller, så oavsett om du har en iPhone, Samsung, Huawei eller Sony, kan du njuta av bekvämligheten med denna mobilhållare.

Den praktiska installationen i luftventilen håller din telefon i en perfekt synvinkel och ger samtidigt ventilation för att hålla din enhet sval. Du kan enkelt justera vinkeln och rotera hållaren för att passa dina behov.

Ge dig själv en säkrare och smidigare körupplevelse med SiGN Magnetiska Mobilhållaren för Bilen i Silver. Beställ din idag och njut av bekvämligheten med en pålitlig och stilfull mobilhållare under dina bilresor.

Frakt
Snabb och smidig leverans, skickas från vårt lager eller från leverantör.


Alla beställningar skickas snarast.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.