Mobilhållare för backspegeln i bilen

Mobilhållare för backspegeln i bilen

183 kr

Betala efter leverans.

Produkten är tillgänglig för beställning.
Alltid på Styling4u
60 dagars öppet köp
Klarna Faktura

Upptäck den praktiska och stilrena Mobilhållaren för Backspegeln i Bilen! Denna smarta mobilhållare är den perfekta lösningen för att hålla din telefon säker och inom räckhåll när du är ute och kör.

Den är tillverkad av högkvalitativ ABS-plast som ger en hållbar och robust konstruktion. Hållaren har en klämma som enkelt monteras på backspegeln och ger en stabil och säker placering.

Med en greppbredd på 5-10 cm passar den de flesta mobiltelefoner och ger en säker passform. Du kan enkelt justera vinkeln och placeringen för att hitta den perfekta synvinkeln för dina behov.

Mobilhållaren för Backspegeln i Bilen är ett oumbärligt tillbehör för att hålla din telefon tillgänglig och säker under dina bilresor. Beställ din idag och njut av fördelarna med en pålitlig och stilfull mobilhållare i din bil.Material: ABS

Typ av hållare: Klämma

Monteringsplats: Backspegeln

Greppbredd: 5 - 10 cm 

Färg: Svart

Frakt
Snabb och smidig leverans, skickas från vårt lager eller från leverantör.


Alla beställningar skickas snarast.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.