Bilhållare för mobiltelefoner eller surfplattor för nackstöd

Bilhållare för mobiltelefoner eller surfplattor för nackstöd

199 kr

Betala efter leverans.

Produkten är tillgänglig för beställning.
Alltid på Styling4u
60 dagars öppet köp
Klarna Faktura

Upptäck den praktiska och mångsidiga bilhållaren för mobiltelefoner eller surfplattor som är perfekt för att hålla dina enheter inom räckhåll under bilresan. Denna hållare är speciellt designad för att passa på nackstödet och kan enkelt justeras för att passa olika storlekar och modeller.

Med sin justerbara fällbara arm kan den hålla enheter med en bredd eller längd på 115-195 mm säkert på plats. Du kan vara säker på att din mobiltelefon eller surfplatta kommer att vara stadigt och säkert fixerad under hela resan.

Tillverkad av högkvalitativa material som ABS-plast, silikon och rostfritt stål, erbjuder denna hållare både hållbarhet och pålitlighet. Den är konstruerad för att klara av olika typer av nackstöd med en storlek på 130-178 mm.

Oavsett om du behöver använda din enhet för att navigera, titta på filmer eller hålla dig uppdaterad med arbete eller underhållning under resan, kommer denna bilhållare att göra det möjligt på ett säkert och bekvämt sätt.

Ta din bilresa till nästa nivå med den praktiska och mångsidiga bilhållaren för mobiltelefoner eller surfplattor. Beställ din hållare idag och njut av en smidig och bekväm användning av dina enheter under bilresor.


Specifikationer:

Färg: Svart 

Material: ABS-plast, silikon, rostfritt stål 

Kompatibel med mobiltelefoner eller surfplattor med en bredd eller längd på 115-195 mm 

Justerbar fällbar arm som kan användas för olika typer av nackstöd, storlek 130-178 mm

Frakt
Snabb och smidig leverans, skickas från vårt lager eller från leverantör.


Alla beställningar skickas snarast.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.