Trådlös billaddare och hållare, 10W - Svart

Trådlös billaddare och hållare, 10W - Svart

339 kr

Betala efter leverans.

Produkten är tillgänglig för beställning.
Alltid på Styling4u
60 dagars öppet köp
Klarna Faktura

Upptäck den senaste innovationen inom bilhållare och laddning med den trådlösa billaddaren och hållaren på 10W i svart. Denna smarta mobilhållare kombinerar bekväm trådlös laddning med en funktionell design för att ge dig enkel användning och en perfekt översikt över din mobil i bilen.

Den trådlösa billaddaren och hållaren är utformad för att passa alla smartphones i storlekarna 4.7 - 6.5 tum, inklusive populära märken som iPhone och Samsung. Den erbjuder en kraftfull laddningskapacitet på 10W, vilket gör att du kan snabbt och effektivt ladda din enhet medan du är på vägen.

Med den flexibla monteringslösningen kan du enkelt fästa billaddaren och hållaren i bilens fläktgaller, vilket ger dig enkel åtkomst och en säker placering för din mobil. Den trådlösa laddningsfunktionen gör att du kan ladda din mobil helt trådlöst utan krångliga kablar.

Dessutom ger den trådlösa billaddaren och hållaren en perfekt översikt över din telefon när du kör, vilket gör det enkelt att använda den som en GPS-navigator eller för att hålla kontakten med vänner och familj under dina resor.

Uppgradera din bilupplevelse med den trådlösa billaddaren och hållaren på 10W i svart. Beställ idag och njut av enkel användning, snabb laddning och bekväm placering för din mobil i bilen.

Beskrivning

Funktionell mobilhållare för bilen med integrerad trådlös laddning. Med denna smarta mobilhållare får du enkel översikt över din mobil medan den laddas. Telefonhållaren monteras enkelt i bilens fläktgaller.

Enkel att använda, enkel att installera!Med SiGN Mobilhållare för bilen med trådlös laddning 10W blir allt enkelt. Från den flexibla monteringslösningen i bilens fläktgaller till placeringen av mobilen. Mobilhållaren ger dig en perfekt översikt över din telefon när du kör så att du enkelt kan använda den för att navigera med hjälp av telefonens GPS.

Egenskaper:

Kompatibilitet: Alla smartphones med storlekar 4,7 - 6,5 tum, iPhone, Samsung med flera.Ström: 10WLaddningsspecifikationer: 5V 2A / 9V 1,7A

Förpackningen innehåller:

Mobilhållare för bilen med trådlös laddning 10WUSB-A till Micro-USB-laddningskabelEnheter med stöd för trådlös laddning och snabbladdning:

iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone XS Max, iPhone X / XS, iPhone XR, iPhone 8, iPhone 8 Plus, Samsung Galaxy S10 / S10 Plus, Samsung Galaxy S8 / S8 Plus, Samsung Galaxy S9 / S9 Plus med flera.

Frakt
Snabb och smidig leverans, skickas från vårt lager eller från leverantör.


Alla beställningar skickas snarast.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.