SLIM 12" Gen2 LEDramp 45W

SLIM 12" Gen2 LEDramp 45W

1 346 kr

1 495 kr

Betala efter leverans.

Produkten är tillgänglig för beställning.
Alltid på Styling4u
60 dagars öppet köp
Klarna Faktura

LEDSON SLIM 12" Generation 2 – Perfekt för Alla Fordon

Om du är ute efter en kraftfull belysningslösning som tar minimal plats, då är LEDSON SLIM 12" Generation 2 från Styling4u.se det ultimata valet för dig. Designad för att vara diskret men kraftfull, passar denna LED-ramp perfekt på din ATV, snöskoter, eller som en subtil tillägg till din bil. Och letar du efter en modell större ledramp har vi vår Slim LEDramp Epix21 i sortimentet också! 

Optimal Prestanda och Kompakt Design

Trots sin kompakta storlek på endast 33 cm i bredd och 5 cm i höjd, packar LEDSON SLIM 12" Generation 2 en rejäl ljusstyrka. Med andra generationens modernare estetik, levererar denna ramp med sina 9 st OSRAM-dioder, 4100 faktiska lumen och en ljusräckvidd på 227 meter vid 1 lux. Dess effektivitet och dimension gör den till en idealisk partner för äventyr i mörkret eller under svåra väderförhållanden.

Flexibel och Användarvänlig Installation

Installationen av LED-rampen är enkel och flexibel med hjälp av Ledson Connect systemet, vilket förenklar kopplingen till fordonet och erbjuder möjlighet till integration med fordonets befintliga strålkastarsystem. Detta system tillåter rampen att tändas och släckas automatiskt med helljuset, vilket gör den både praktisk och energieffektiv. För extra säkerhet och för att undvika eventuell skada på både rampen och fordonet är rampen utrustad med en inbyggd säkring.

Ljusbild och Ljusprestanda

LEDSON SLIM 12" erbjuder en kombinerad ljusbild, som balanserar mellan fjärrljus och flodljus för optimal belysning av både närområdet och längre distanser. Denna mångsidighet gör rampen lämplig för en rad olika situationer och förhållanden, vilket bekräftar dess mångsidighet och kapacitet att anpassa sig efter användarens behov.

Högkvalitativa Material och Hållbarhet

Konstruerad med ett robust aluminiumhölje och en polykarbonatlins, står LEDSON SLIM 12" upp mot tuffa väderförhållanden med en IP67-klassificering. Den är vattentät och dammtät, vilket försäkrar att rampen fungerar felfritt även under de mest krävande äventyren.

Tekniska Specifikationer och Garanti

  • Ljusstyrka: 5400 teoretiska lumen, 4100 faktiska lumen
  • Färgtemperatur: 5700K (neutralvit)
  • Effekt: 45 W
  • Spänning: 12-24 V
  • Anslutning: DT-kontakt 2-polig (inkluderad)

LEDSON SLIM 12" Generation 2 är inte bara en investering i din säkerhet men också i ditt fordonets utseende och funktionalitet. Med en 36-månaders garanti från Ledson, som erbjuds via Styling4u.se, kan du känna dig trygg med ditt köp. För mer information och för att se hur denna LED-ramp kan transformera ditt fordon, besök Styling4u.se.

Frakt
Snabb och smidig leverans, skickas från vårt lager eller från leverantör.


Alla beställningar skickas snarast.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.