NBB Alpha 175 LED Extraljus

NBB Alpha 175 LED Extraljus

2 995 kr

Betala efter leverans.

Produkten är tillgänglig för beställning.
Alltid på Styling4u
60 dagars öppet köp
Klarna Faktura

Alpha 175 LED är ett extraljus som kombinerar kompakthet och effektivitet på ett imponerande sätt. Det är speciellt utformat för att hantera både on- och offroad-förhållanden, vilket gör det idealiskt för både äventyrare och professionella användare. Den optiska enheten i Alpha 175 LED är konstruerad för att erbjuda exceptionell motståndskraft mot vibrationer, vilket bidrar till långvarig pålitlighet och prestanda under krävande förhållanden.

Denna E-märkta enhet har ett referenstal på 40 och är utrustad med en innovativ "de-icing"-funktion. Denna funktion använder värme från dioderna för att förhindra isbildning på linsen, vilket är avgörande för att bibehålla bra sikt i kalla väderförhållanden. Denna teknik säkerställer att glaset hålls fritt från frost, vilket gör att ljuset alltid är klart och effektivt.

Alpha 175 LED drar endast 13 watt, vilket gör det till ett energieffektivt val för fordonets belysningssystem. Med en ljusstyrka på 1 lux på upp till 400 meter, erbjuder detta extraljus en exceptionell belysning för sin storlek. Den låga strömförbrukningen, med endast 0,33 ampere vid 12 volt och 0,54 ampere vid 24 volt, gör detta till en kostnadseffektiv och miljövänlig belysningslösning.

Specifikationerna inkluderar en höjd på 180 mm och en diameter på 175 mm, vilket gör den enkel att montera på olika fordon. Ljuset fungerar på både 12 och 24 volt, vilket ger mångsidighet för olika typer av fordonssystem. Höljet är gjort av glasfiberförstärkt plast med en lins av härdat glas, vilket bidrar till både dess hållbarhet och funktionalitet.

Med en färgtemperatur på 6000 K erbjuder Alpha 175 LED ett klart och kallvitt ljus som är jämförbart med dagsljus, vilket optimerar synligheten. Den är också IP69K-klassad, vilket innebär att den är mycket tålig mot damm och vattenintrång, och kan tåla de mest extrema väderförhållanden. Denna produkt är perfekt för dig som behöver en pålitlig och robust ljuskälla som klarar av både tuffa miljöer och krävande körförhållanden.

Frakt
Snabb och smidig leverans, skickas från vårt lager eller från leverantör.


Alla beställningar skickas snarast.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.