NBB Alpha 225 150W LED Extraljus

NBB Alpha 225 150W LED Extraljus

4 496 kr

4 995 kr

Betala efter leverans.

Produkten är tillgänglig för beställning.
Alltid på Styling4u
60 dagars öppet köp
Klarna Faktura

NBBs välkända 225-serie har utökats med en imponerande LED-modell. Alpha 225 LED kombinerar toppmoderna funktioner med en estetisk design och erbjuder en bred ljusbild som är idealisk för alla som söker ett kraftfullt extraljus. Denna modell är utrustad med en innovativ 3-vägs DT-kontakt som underlättar installationen och säkerställer optimal funktionalitet.

Den moderna designen av Alpha 225 LED är inte bara tilltalande utan också funktionell, vilket bidrar till dess popularitet. Med inbyggda LED-positionsljus som använder den senaste tekniken, garanterar denna lampa exceptionell ljusstyrka och räckvidd. Med en imponerande 1 lux ljusstyrka på upp till 720 meter och potential att nå 1020 meter med två sådana lampor monterade, är det ett idealiskt val för dem som behöver stark belysning för säker körning i mörka och krävande miljöer.

Varje Alpha 225 LED kommer även med ett robust linsskydd och ett rostfritt monteringsfäste, vilket ytterligare förstärker dess hållbarhet och långsiktiga prestanda. Dock är det viktigt att notera att ett svart linsskydd inte ingår i paketet. Produkten är EMC-certifierad enligt R10, vilket innebär att den inte stör andra elektroniska system i fordonet.

Vid installationen är det viktigt att använda den medföljande DT-kontakten med kabel. Denna lösning garanterar inte bara en säker anslutning utan också enkel och problemfri montering. Med sin kombination av kraftfull belysning, modern design och pålitlig konstruktion är Alpha 225 LED en utmärkt investering för ditt fordon.

Frakt
Snabb och smidig leverans, skickas från vårt lager eller från leverantör.


Alla beställningar skickas snarast.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.