NBB Alpa 225 Halogen Extraljus

NBB Alpa 225 Halogen Extraljus

995 kr

Betala efter leverans.

Produkten är tillgänglig för beställning.
Alltid på Styling4u
60 dagars öppet köp
Klarna Faktura

NBB Alpha 225 representerar den perfekta kombinationen av tradition och innovation inom fordonsbelysning. Detta halogen-extraljus är utrustat med LED-positionsljus, vilket möter de högt ställda kvalitetskraven på den svenska marknaden. NBB Alpha 225 utmärker sig genom att både vidga och förlänga den traditionella ljusbilden, vilket gör den idealisk för olika körförhållanden.

Ljuset drivs av en halogen H1-lampa, som inte medföljer, vilket ger användaren flexibilitet att välja just den ljuskälla som passar deras specifika behov. För dem som föredrar modernare lösningar, erbjuder NBB möjligheten att konvertera detta extraljus till LED eller Xenon. Vår 11G Xtreme Focus D2Y är särskilt anpassad för LED-konvertering och ger en exceptionell ljusstyrka och effektivitet. För Xenonkonvertering rekommenderas LEDSON Xenonkit singel 55 eller 75W, vilket inkluderar en extra lång kabel på 70 cm för enklare installation.

Produkten finns tillgänglig i två utföranden när det gäller ljusbilden:

  1. Fjärrljusbild E-märkt E4 med referenstal 25, som ger en ljusstyrka på 1 lux vid 330 meter.
  2. Pencil-ljusbild, som når 1 lux vid imponerande 550 meter.

NBB Alpha 225 är e-godkänd för fjärrljus, men inte för pencil ljusbild, vilket bekräftar dess kvalitet och tillförlitlighet inom lagstadgade standarder. Dess robusta polykarbonatlins och mångsidiga spänningskompatibilitet (12-24 V) gör det till ett pålitligt val för alla som kräver hållbar och effektiv belysning i sina fordon.

Denna produkt, med sin balans av klassisk funktion och modern teknologi, är inte bara en belysningslösning utan också en uppgradering som kan förvandla din körupplevelse. Om du är intresserad av att uppgradera ditt extraljus eller vill ha mer flexibilitet i din fordonsbelysning, är NBB Alpha 225 ett utmärkt val.

Frakt
Snabb och smidig leverans, skickas från vårt lager eller från leverantör.


Alla beställningar skickas snarast.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.