Magnetisk bilhållare för luftutlopp

Magnetisk bilhållare för luftutlopp

99 kr

Betala efter leverans.

Produkten är tillgänglig för beställning.
Alltid på Styling4u
60 dagars öppet köp
Klarna Faktura

Upptäck den praktiska och stilfulla Magnetiska Bilhållaren för Luftutlopp! Denna smarta mobilhållare är den perfekta lösningen för att hålla din smartphone säker och inom räckhåll när du är ute och kör.

Med sin magnetiska design kan du enkelt fästa och ta bort din telefon med bara en hand. Den är kompatibel med alla typer av smartphones och passar de flesta bilmodeller. Oavsett om du har en iPhone, Samsung, Huawei eller någon annan populär märkesmodell, kan du njuta av fördelarna med denna mobilhållare.

Installationen är enkel och smidig genom att placera hållaren i luftutloppet. Detta ger en stabil och säker placering samtidigt som din telefon hålls inom synhåll. Du kan justera vinkeln och rotera hållaren för att hitta den perfekta visningsvinkeln för dina behov.

Ge dig själv en bekvämare och säkrare körupplevelse med den Magnetiska Bilhållaren för Luftutlopp. Beställ din idag och njut av fördelarna med att ha din mobiltelefon lättillgänglig och säker under dina bilresor.

Frakt
Snabb och smidig leverans, skickas från vårt lager eller från leverantör.


Alla beställningar skickas snarast.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.