FM-sändare med bluetooth, Handsfree och laddning 12v uttag / cigarettuttag

FM-sändare med bluetooth, Handsfree och laddning 12v uttag / cigarettuttag

309 kr

Betala efter leverans.

Produkten är tillgänglig för beställning.
Alltid på Styling4u
60 dagars öppet köp
Klarna Faktura

Introducerar FM-sändare med Bluetooth, handsfree och laddning - den perfekta lösningen för att förvandla din biltur till en ansluten och bekväm upplevelse!

Med vår FM-sändare kan du enkelt ansluta din mobiltelefon till bilens ljudsystem via Bluetooth och njuta av trådlös musikstreaming och handsfree-samtal. Du behöver inte längre oroa dig för krångliga kablar eller missa viktiga samtal när du kör.

Vår FM-sändare är enkel att använda och passar perfekt i ditt bils cigarettuttag/12v uttag. Du kan enkelt ansluta den till din telefon och ställa in en FM-frekvens som är ledig i ditt område. Därefter behöver du bara ställa in din bils radiosystem på samma frekvens och du kan börja njuta av kristallklart ljud från din telefon genom bilens högtalare.

Med den inbyggda handsfree-funktionen kan du ta emot samtal säkert utan att behöva hålla telefonen i handen. Du behöver bara trycka på en knapp för att svara eller avsluta samtal, och den inbyggda mikrofonen kommer att leverera tydlig och högkvalitativ ljudkvalitet.

Men det är inte allt! Vår FM-sändare har också ett extra 12V-uttag som du kan använda för att ladda dina enheter medan du är på väg. Du behöver inte längre oroa dig för att batteriet i din telefon eller andra enheter tar slut under resan.

Med vår FM-sändare med Bluetooth handsfree och laddning kan du njuta av din favoritmusik, ta emot samtal säkert och ladda dina enheter, allt medan du är ute och kör. Gör din biltur till en ansluten och bekväm upplevelse med denna praktiska och mångsidiga tillbehör. Beställ din FM-sändare idag och upplev fördelarna själv!


specifikation:

  • Type: 48W bil laddare & trådlös FM sändare
  • Input: DC 12-24V
  • QC3.0 output: 5V=3A, 9V=2A, 12V=1.5A
  • PD output: 5V=3A, 9V=3A, 12V=2.5A, 15V=2A, 20V=1.5A
  • PPS: 3.3-11V=3A, 3.3V-16V=2A
  • Total power: 48W


Frakt
Snabb och smidig leverans, skickas från vårt lager eller från leverantör.


Alla beställningar skickas snarast.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.