30W billaddare med FM-sändare - Svart

30W billaddare med FM-sändare - Svart

289 kr

Betala efter leverans.

Produkten är tillgänglig för beställning.
Alltid på Styling4u
60 dagars öppet köp
Klarna Faktura

Ta din bilupplevelse till en ny nivå med vår högkvalitativa 30W billaddare med FM-sändare i svart. Denna imponerande produkt kombinerar en kraftfull laddare med en praktisk FM-sändare för att ge dig en komplett lösning för att njuta av musik och laddning under dina bilresor.

Vår billaddare är utrustad med en USB-C PD-anslutning och två USB-A-portar, vilket ger dig möjlighet att ladda flera enheter samtidigt. Med en effekt på 30W kan du vara säker på att dina enheter laddas snabbt och effektivt, oavsett om det är din smartphone, surfplatta eller annan elektronisk utrustning.

Men det är inte allt - vår billaddare har också en inbyggd FM-sändare som låter dig ansluta din enhet till bilens radiosystem. Du kan enkelt strömma din favoritmusik, podcaster eller navigationsanvisningar direkt till din bilradio. Byt frekvens och hitta den bästa kanalen för att njuta av högkvalitativ ljudupplevelse under dina resor.

Den svarta designen gör att billaddaren smälter sömlöst in i din bils inredning. Dess kompakta och lätta konstruktion gör den enkel att ta med och använda i olika fordonsmodeller.

Upplev enkel och bekväm laddning kombinerat med en FM-sändare i toppkvalitet med vår 30W billaddare med FM-sändare i svart. Beställ din idag och njut av en underhållande och kraftfull bilupplevelse.

Högkvalitativ billaddare med FM-sändare.

Specifikationer:

Färg: SvartAnslutning: 1 x USB-C PD, 2 x USB-AEffekt: 30WIngång: DC 12-24VVikt: 44g

Frakt
Snabb och smidig leverans, skickas från vårt lager eller från leverantör.


Alla beställningar skickas snarast.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.