3 i 1 Bluetooth adapter

3 i 1 Bluetooth adapter

199 kr

Betala efter leverans.

Produkten är tillgänglig för beställning.
Alltid på Styling4u
60 dagars öppet köp
Klarna Faktura

Upptäck en ny nivå av anslutningsmöjligheter med Joyroom 3-in-1 Bluetooth-adapter. Denna mångsidiga och innovativa adapter ger dig möjlighet att ansluta dina enheter trådlöst och skapa en smidig och flexibel ljudupplevelse.

Med Joyroom 3-in-1 Bluetooth-adapter kan du enkelt omvandla dina vanliga hörlurar, högtalare eller bilens ljudsystem till trådlösa enheter. Du kan enkelt para ihop adaptern med dina enheter via Bluetooth och njuta av musik, podcaster eller samtal utan krångliga kablar.

Denna adapter erbjuder tre användbara funktioner i en kompakt och stilren design. Du kan använda den som en Bluetooth-sändare för att strömma ljud från en icke-Bluetooth-enhet till dina trådlösa hörlurar eller högtalare. Du kan också använda den som en Bluetooth-mottagare för att ansluta din telefon eller surfplatta till en icke-Bluetooth-aktiverad musikanläggning eller bilens ljudsystem. Slutligen fungerar den som en praktisk handsfree-enhet för samtal när den är ansluten till din telefon.

Joyroom 3-in-1 Bluetooth-adapter har en imponerande räckvidd på upp till 10 meter, vilket ger dig frihet att röra dig fritt utan att förlora anslutningen. Den har också en lång batteritid och kan enkelt laddas via den medföljande USB-kabeln.

Upplev trådlös frihet och enkel anslutning med Joyroom 3-in-1 Bluetooth-adapter. Beställ din idag och ta din ljudupplevelse till en ny nivå av bekvämlighet och flexibilitet.

Frakt
Snabb och smidig leverans, skickas från vårt lager eller från leverantör.


Alla beställningar skickas snarast.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.