Mobilhållare till bil med trådlös laddare, 15W - Svart

Mobilhållare till bil med trådlös laddare, 15W - Svart

409 kr

Betala efter leverans.

Produkten är tillgänglig för beställning.
Alltid på Styling4u
60 dagars öppet köp
Klarna Faktura

Uppgradera din bilupplevelse med den trådlösa telefonhållaren för bil med 15W trådlös laddare i svart. Denna innovativa produkt kombinerar bekväm hållning och snabb trådlös laddning för att hålla din telefon inom räckhåll och fulladdad under dina resor.

Med den trådlösa telefonhållaren behöver du inte längre oroa dig för att tappa eller leta efter din telefon när du kör. Den säkra och stabil hållaren håller din enhet på plats, även på ojämna vägar eller vid plötsliga rörelser. Du kan enkelt montera och ta bort din telefon med en hand, vilket gör det säkert och bekvämt att använda den under körning.

Den trådlösa laddaren på 15W ger dig snabb och effektiv laddning, vilket innebär att du aldrig behöver oroa dig för att din telefon ska vara urladdad när du behöver den som mest. Du kan enkelt placera din telefon i hållaren och den börjar ladda direkt. Med den trådlösa laddningen slipper du krångliga kablar och kan njuta av en kabelbefriad upplevelse.

Denna telefonhållare är kompatibel med de flesta smartphones och fungerar med populära märken som iPhone, Samsung, Huawei med flera. Den har en snygg och elegant design i svart som passar perfekt i bilens inredning.

Ge dig själv en säker och bekväm bilupplevelse med den trådlösa telefonhållaren för bil med 15W trådlös laddare i svart. Beställ din idag och njut av smidig hållning och snabb laddning under dina bilresor.

Beskrivning

Egenskaper:

Typ: Bilhållare med trådlös laddare

Material: Aluminiumlegering + Glas

Färg: SvartIngång: 5V/3A, 9V/2A

Utmatning: DC5V/1A DC9V 1.2A 9V 1.67

Laddningsavstånd: 5 mm

Laddningseffektivitet: 75-80%

System: Belland-schema

Storlek: 103x66x17mm

Funktion: QiPort: USB-C

Frakt
Snabb och smidig leverans, skickas från vårt lager eller från leverantör.


Alla beställningar skickas snarast.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.