Mini USB USB-C PD laddare till bilen svart

Mini USB USB-C PD laddare till bilen svart

149 kr

Betala efter leverans.

Produkten är tillgänglig för beställning.
Alltid på Styling4u
60 dagars öppet köp
Klarna Faktura

Låt oss presentera den ultimata lösningen för dina bilresor - Mini USB/USB-C PD-laddare till bilen i svart. Denna innovativa billaddare är designad för att ge dig en snabb och effektiv laddning, samtidigt som den bekvämt passar in i alla standardbilsuttag. Med sin smidiga och kompakta design är denna laddare ett oumbärligt tillbehör för alla som behöver ladda sina enheter medan de är på väg.

Kraftfull och mångsidig laddning:Mini USB/USB-C PD-laddaren till bilen är utrustad med den senaste teknologin för att erbjuda snabb och pålitlig laddning. Den har både Mini USB och USB-C PD-anslutningar, vilket gör den kompatibel med en mängd olika enheter, inklusive smartphones, surfplattor, bärbara datorer och mycket mer. Med stöd för Power Delivery (PD) kan du vara säker på att din enhet får den nödvändiga kraften den behöver för att laddas upp snabbt och effektivt.

Säker och pålitlig användning:Säkerhet är en prioritet när det gäller laddning av dina enheter, och denna Mini USB/USB-C PD-laddare till bilen har inga kompromisser. Den är utrustad med flera säkerhetsfunktioner, inklusive överströms- och överhettningsskydd, vilket garanterar en trygg och pålitlig laddningsupplevelse. Du kan vara säker på att din enhet laddas säkert och att du undviker eventuella skador på både enheten och laddaren.

Smidig och praktisk design:Den kompakta och eleganta designen gör att denna Mini USB/USB-C PD-laddare till bilen smälter perfekt in i bilens interiör. Den tar minimalt med utrymme och är enkel att använda. Du behöver bara ansluta laddaren till bilens cigarettändaruttag, och du är redo att ladda dina enheter under din resa. Oavsett om du behöver ladda din telefon för att hålla kontakten med vänner och familj eller ladda din surfplatta för att underhålla barnen på långa resor, så kommer denna billaddare att vara din pålitliga följeslagare.

För att säkerställa att du alltid är uppkopplad och att dina enheter är fulladdade under dina bilresor behöver du den Mini USB/USB-C PD-laddare till bilen i svart. Med sin kraftfulla och mångsidiga laddningskapacitet, säkra användning och smidiga design kommer denna billaddare att göra varje resa till en bekväm och bekymmersfri upplevelse. Beställ din Mini USB/USB-C PD-laddare till bilen i svart idag och upptäck fördelarna med att ha en pålitlig laddningslösning direkt i din bil.

Specifikationer:

Portar: USB-A och USB-CIngång: 12V-24V

Utmatning USB-A: 4,5V/5A, 5V/4,5A, 9V/2,25A, 12V/1,5AU

tmatning USB-C: 5V/3A, 9V/2,22A, 12V/1,67A

Total utmatning: 5V/5A (max)

Effekt: 20WSnabbladdning: JaPD & Q.C3.0

Färg: Svart

Frakt
Snabb och smidig leverans, skickas från vårt lager eller från leverantör.


Alla beställningar skickas snarast.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.