Juno 31" LEDramp 135W (Driving Beam)

Juno 31" LEDramp 135W (Driving Beam)

2 426 kr

2 695 kr

Betala efter leverans.

Produkten är tillgänglig för beställning.
Alltid på Styling4u
60 dagars öppet köp
Klarna Faktura

Förnya din körupplevelse med Juno 31" från LEDSON

Letar du efter en smidig och kraftfull LED-ramp som passar perfekt för moderna fordon? Juno 31" från LEDSON är en idealisk lösning som kombinerar minimalistisk design med imponerande ljusprestanda, perfekt för den som vill kombinera stil med funktionalitet.

Kompakt och Kraftfull Design

Med en längd på 31 tum (78 cm) och en exceptionellt låg profil på endast 33 mm höjd, är Juno 31" en av de mest lättplacerade LED-ramperna på marknaden. Dess diskreta form gör att den inte bara är enkel att installera på olika fordon utan också smälter in väl i fordonets design utan att ta över utseendet.

Avancerad Ljusprestanda

Juno 31" levererar inte bara i stil, utan också i funktion. Med en ljusstyrka på 7047 faktiska lumen och en räckvidd på 520 meter vid 1 lux, säkerställer denna ramp att vägen framför dig är väl upplyst, vilket gör den perfekt för både landsvägs- och terrängkörning. Dess "Driving beam" ljusbild ger en bred och lång räckvidd, vilket är idealiskt för dem som kräver både bredd och djup i sin belysning.

Högkvalitativa Material och Byggnad

Denna ramp är byggd för att hålla, med ett robust aluminiumhölje och en polykarbonatlins som tillsammans erbjuder IP69K-klassad vattentäthet. Detta innebär att den är utrustad för att hantera även de tuffaste väderförhållanden och terränger utan problem.

Enkel Installation och Anslutning

LEDSON förstår vikten av enkel installation. Därför kommer Juno 31" med LEDSON Connect-systemet som tillåter snabb och enkel inkoppling till fordonet. Med möjligheter för montering direkt på fordonet eller via en nummerskyltshållare/rörfäste, anpassar sig rampen efter dina specifika behov och önskemål. Det ingår också en säkring som skyddar både rampen och ditt fordons batteri mot eventuella skador.

Tekniska Specifikationer

  • Ljusstyrka: 11340 teoretiska lumen, 7047 faktiska lumen
  • Färgtemperatur: 5700K (kallvit)
  • Effekt: 135W (27 x 5W OSRAM LED)
  • Spänning: 10-48V
  • Mått: Bredd 778 mm, Djup 68 mm, Höjd 33 mm (exkl. fästen)
  • Kabellängd: 790 mm

Säkerhetsanvisningar

Notera att DT-kontakten inte bör klippas då detta kan öka risken för fuktskador och därmed påverka garantin.

Juno 31" är en LED-ramp som inte bara lyser upp din väg men också ger ditt fordon en modern touch. Om du är ute efter en LED-ramp som kombinerar estetik med hög prestanda och pålitlighet, är Juno 31" från LEDSON ett utmärkt val.

Frakt
Snabb och smidig leverans, skickas från vårt lager eller från leverantör.


Alla beställningar skickas snarast.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.