EPIX30+ Strobe LEDramp 30" 270W Powerboost

EPIX30+ Strobe LEDramp 30" 270W Powerboost

4 046 kr

4 495 kr

Betala efter leverans.

Produkten är tillgänglig för beställning.
Alltid på Styling4u
60 dagars öppet köp
Klarna Faktura

Epix30+ Powerboost från Ledson: En revolution inom fordonsbelysning

Den senaste LED-tekniken och en sportig design har kombinerats i Epix30+ Powerboost, en LED-ramp som är skapad för dagens moderna bilar. Denna produkt sticker ut med sin integrerade design och funktioner som höjer säkerheten och synligheten på vägen. Om du letar efter en ljusramp som inte bara är praktisk utan också estetiskt tilltalande, erbjuder Epix30+ Powerboost från Ledson det bästa inom båda världar.


Enastående Design och Funktion

Epix30+ Powerboost är inte bara en vanlig LED-ramp; den har en sportig och egenutvecklad design som smälter sömlöst in med moderna fordon. Det unika positionsljuset, helt integrerat i rampens reflektor, erbjuder en dynamisk upptändning som garanterar en effektfull start varje gång du slår på ljuset. Denna funktion gör inte bara rampen till en viktig säkerhetsfunktion under färden utan förstärker också fordonets utseende på ett markant sätt.

Godkänd och Säker

Tack vare det R65 godkända blixtljuset är din synlighet på vägen säkrad. Detta blixtljus är idealiskt för dig som behöver synas tydligt vid arbete på vägen, oavsett väderförhållanden. Med godkännande enligt E-märkningsstandarderna R112, R7, och R10 (EMC-klassad), uppfyller Epix30+ alla krav för användning på offentliga vägar samt i tuffa arbetsmiljöer.

Kraftfull Belysning när du Behöver det Mest

Med Powerboost-funktionen kan du enkelt växla mellan ett E-godkänt läge för vanlig väganvändning och ett mer kraftfullt läge för krävande förhållanden off road. Med en enkel justering av en skruv på rampen aktiverar du Powerboost och ökar ljusstyrkan för att effektivt lysa upp mörkare vägar eller terräng. Denna flexibilitet gör Epix30+ extremt användbar för alla typer av förare.

Tekniska Specifikationer

 • Ljusstyrka: 23 200 lumen teoretiska, 16 300 lumen faktiska
 • Färgtemperatur: 5000K (xenonvitt)
 • Effekt: 270W, 18 x 15W LED
 • Spänning: 9-36V
 • Skyddsklass: IP69K (vatten- och dammtät)
 • Belysningsmönster: Inkluderar olika blixtmönster för anpassad användning

Medföljer:

 • Epix30+ Powerboost 30" LED-ramp
 • Bultar och skruvar för att fästa rampen i lämplig yta
 • Monteringsdetaljer för gavelmontering
 • Monteringsdetaljer för bakmontering, stående/hängande
 • DTP-kontakt (2-polig) samt DT-kontakt (4-polig)

Blixtljusmönster:

 1. Singel blixt synkroniserad: 2.2HZ (R65)
 2. Singel blixt asynkron: 2.2HZ
 3. Trippel blixt synkroniserad: 1.1HZ
 4. Trippel blixt asynkron: 1.1HZ
 5. Fyrdubbel blixt  synkroniserad: 1.25HZ
 6. Fyrdubbel blixt asynkron: 1.25HZ
 7. Kombination mellan en lång och fem korta synkroniserad: 0.83HZ
 8. Kombination mellan en lång och fem korta asynkron: 0.83HZ
 9. Blixtserie synkroniserad: 10HZ
 10. Blixtserie asynkron: 10HZ

Epix30+ kommer med all nödvändig monteringsutrustning och är designad för att vara enkel att installera. Oavsett om du väljer att montera den direkt på fordonet eller använda en specialanpassad hållare, kan du vara säker på att rampen sitter säkert. Med Ledson Connect systemet är inkopplingen smidig och ger möjlighet för framtida expansion av systemet med fler ljusenheter.

Sammanfattning

Epix30+ Powerboost från Ledson är mer än bara en LED-ramp; det är en investering i din fordonssäkerhet och visuella framtoning. Oavsett om du kör i stadsbelysning eller utforskar obelysta vägar, levererar denna LED-ramp den belysning och den stil som moderna förare efterfrågar. Med sin höga prestanda och pålitliga funktioner är Epix30+ Powerboost ett självklart val för alla som vill ha det bästa inom fordonsbelysning.

Frakt
Snabb och smidig leverans, skickas från vårt lager eller från leverantör.


Alla beställningar skickas snarast.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.