Juno 41" LEDramp 180W (Driving Beam)

Juno 41" LEDramp 180W (Driving Beam)

3 236 kr

3 595 kr

Betala efter leverans.

Produkten är tillgänglig för beställning.
Alltid på Styling4u
60 dagars öppet köp
Klarna Faktura

Optimera din körupplevelse med Juno 41" från LEDSON

Juno 41" från LEDSON är den ultimata LED-rampen för dig som söker en kombination av hög prestanda och stilrent utseende. Med sin imponerande bredd på 103 cm (41 tum) och en höjd på endast 33 mm, erbjuder denna ramp en avancerad ljuslösning som passar perfekt för moderna fordon.

Designad för Effektivitet och Stil

Juno 41" är inte bara störst i Juno-serien, utan också designad för att ge maximal ljusstyrka med en räckvidd på 650 meter vid 1 lux och levererar 9396 faktiska lumen. Den låga höjden gör rampen diskret och lättplacerad på en mängd olika fordon, från personbilar till större arbetsfordon.

Avancerad Ljusteknik

Rampen använder sig av högkvalitativa OSRAM LED-lampor som garanterar en kraftfull "Driving beam"-ljusbild, vilket är idealiskt för både landsvägskörning och användning i tuffare terräng. Denna ljusbild kombinerar bredd och avstånd för att ge en optimal sikt under alla förhållanden.

Pålitlig och Hållbar Konstruktion

Med en kapslingsklassning på IP69K, är Juno 41" både vatten- och dammtät, vilket gör den extremt hållbar även under krävande förhållanden. Det robusta aluminiumhöljet och polykarbonatlinsen skyddar mot stötar och vibrationer.

Enkel Installation och Anslutning

Juno 41" är enkel att installera och kan monteras direkt på fordonet eller via en nummerskyltshållare eller rörfäste för en ännu smidigare installation. LEDSON Connect-systemet tillhandahåller en säker och enkel anslutning med inbyggd säkring för att skydda både ramp och fordonets batteri.

Tekniska Specifikationer

  • Ljusstyrka: 15120 lumen (9396 faktiska)
  • Färgtemperatur: 5700K (kallvit)
  • Effekt: 180W (36 x 5W OSRAM LED)
  • Spänning: 10-48V
  • Mått: Bredd 1030 mm, Höjd 33 mm (exkl. fästen), Djup 68 mm

Viktiga Säkerhetsanvisningar

DT-kontakten, som medföljer, bör inte klippas då detta kan leda till fuktskador och påverka garantin.

Om du är ute efter en LED-ramp som kombinerar estetisk design med avancerad ljusteknologi, är Juno 41" från LEDSON ett perfekt val för att lyfta din körupplevelse till en ny nivå.

Frakt
Snabb och smidig leverans, skickas från vårt lager eller från leverantör.


Alla beställningar skickas snarast.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.