Lazer LED Sentinel Chrome

Lazer LED Sentinel Chrome

5 453 kr

6 059 kr

Betala efter leverans.

Produkten är tillgänglig för beställning.
Alltid på Styling4u
60 dagars öppet köp
Klarna Faktura

Uppgradera ditt fordonsbelysning med Sentinel-serien från Styling4u

Upptäck den avancerade Sentinel-serien hos Styling4u, där du hittar rundformade 9"-extraljus som kombinerar banbrytande design med toppklassig ljusprestanda. Inom serien erbjuder vi modellerna Sentinel Black, Sentinel Chrome och Sentinel Elite, där varje modell är anpassad för att möta olika behov och preferenser.

Sentinel Black och Chrome utgör grunden i vårt sortiment. Dessa modeller levererar robust belysning som är optimal för både vardagsbruk och mer krävande förhållanden. Med en imponerande ljusstyrka och en ljusspridning på 52 grader, passar dessa lampor för alla typer av vägar.

Sentinel Elite tar ljusprestanda till nästa nivå. Denna premiummodell är utrustad med 20 högeffektiva lysdioder som uppnår hela 9 529 teoretiska lumen med E-boost-teknik och levererar 1 lux vid imponerande 742 meter. Sentinel Elite är designad för att ge maximal ljusfördelning utan att blända, tack vare sin höjdbegränsade ljusbild.

Alla modeller i Sentinel-serien är E-godkända enligt R112, men för att vara helt regelrätta måste E-Boost tekniken kopplas ur för att ljusstyrkan ska minskas till den tillåtna gränsen vid användning på allmänna vägar.


Tekniska höjdpunkter:

  • Dubbla ljusstyrkor med E-boost för flexibel användning.
  • Valbart positionsljus i vitt eller orange för anpassad visuell stil.
  • Höljet har behandlats med ett slitstarkt satinsvart pulverlack för att motstå korrosion och förhöja estetiken.
  • Inkluderar centrerat fäste med möjlighet till sidomontering.
  • "Okrossbart" polykarbonatglas och IP68-klassning för maximal hållbarhet.

Exklusivt för Styling4u:

  • Alla Sentinel-lampor är designade och tillverkade i England och levereras med en generös 5-års garanti. Det garanterar att du som kund får en långvarig och tillförlitlig lösning för ditt fordon.

Sentinel-serien från Styling4u representerar det bästa inom modern fordonsbelysning. Vare sig du behöver kraftfull belysning för tuffa terränger eller vill uppgradera din bil med stilfulla och funktionella extraljus, har vi lösningen. Besök vår webbsida för att utforska hela vårt sortiment och välja det extraljus som bäst passar dina behov och önskemål.

Frakt
Snabb och smidig leverans, skickas från vårt lager eller från leverantör.


Alla beställningar skickas snarast.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.