Lazer LED Sentinel 9" Elite med Positionsljus

Lazer LED Sentinel 9" Elite med Positionsljus

6 803 kr

7 559 kr

Betala efter leverans.

Produkten är tillgänglig för beställning.
Alltid på Styling4u
60 dagars öppet köp
Klarna Faktura

Upptäck Framtidens Fordonsbelysning med Sentinel 9" Elite från Styling4u

På Styling4u strävar vi efter att erbjuda produkter som inte bara möter, utan överträffar förväntningarna på modern fordonsbelysning. Med vår Sentinel 9" Elite LED-extraljus tar vi belysningsteknik till nästa nivå, kombinerande avancerad design och enastående ljusprestanda som säkerställer optimal ljusfördelning där det behövs mest - på vägbanan.

Denna avancerade ljusramp är utrustad med 32 högeffektiva lysdioder, som tillsammans levererar en imponerande ljusstyrka på 15 232 teoretiska lumen med E-boost funktionen. Detta gör att ljuset når en räckvidd på hela 742 meter vid 1 lux, vilket placerar Sentinel Elite i världsklass inom fordonsbelysning. Dessutom, med sin diskreta och stilrena svarta design, bidrar den inte bara till ökad säkerhet under färd, utan också till en estetisk förbättring av ditt fordon.

Vår Sentinel Elite är inte bara kraftfull utan också anpassningsbar, med ett valbart positionsljus som kan växla mellan vitt och gult för att bättre passa olika förhållanden och preferenser. Extraljusets robusta aluminiummonteringsfäste är behandlat med en tålig svart pulverlack som skyddar mot korrosion och slitage, vilket garanterar en lång livslängd även under tuffa förhållanden.

Tekniskt är Sentinel 9" Elite lika imponerande. Med funktioner som "E-boost" för justerbara ljusstyrkor, integrerat elektroniskt värmeövervakningssystem, och "okrossbart" polykarbonatglas, är detta extraljus designat för att leverera oöverträffad prestanda. Dessutom är den IP68-klassad för optimal damm- och vattentålighet.

På Styling4u är vi stolta över att kunna erbjuda denna toppmodern produkt som är tillverkad i England och kommer med en generös femårs garanti. Med sina avancerade TIR-reflektorer (Total Inner Reflection), säkerställer Sentinel 9" Elite att du får ut det mesta av varje lumen.

Besök vår webbplats för mer information och för att se vårt fullständiga sortiment av Lazer produkter. Vare sig du behöver belysning för on-road eller off-road användning, har Styling4u lösningen för dig. Uppgradera ditt fordon idag med Sentinel 9" Elite och upplev skillnaden i både prestanda och stil.

Frakt
Snabb och smidig leverans, skickas från vårt lager eller från leverantör.


Alla beställningar skickas snarast.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.