Sidokjolar diffusers V.2 BMW 3 G20 / G21 M-pack

Sidokjolar diffusers V.2 BMW 3 G20 / G21 M-pack

2 815 kr

123 omdömen

Betala efter leverans.

Produkten är tillgänglig för beställning.
Alltid på Styling4u
60 dagars öppet köp
Klarna Faktura

KOMPLETT SET INNEHÅLLER:

SIDKJOLAR DIFFUSERS

 Produktdetaljer:
- materialet är gjorda av ABS
- setet består av två delar: höger och vänster
- diffusorerna för sidokjolar kommer i tre ytfinishar: texturerad, kolfiber ( tillägg 300 kr) och blanksvart (tillägg 150 kr)
- kol- och blanksvartstrukturerna är skyddade med en speciell film
- de är UV-säkrade
- setet har kvalitetsbekräftande märkning
- de behöver inte målas
(Om du bestämmer dig för att måla din produkt måste du lägga ett primerlager innan du applicerar lackeringen)

Skapandet av diffusorer för sidokjolar är en mångfacetterad process. Den sista fasen är manuell bearbetning, samt att lägga till sista hand. Detta visar hur mycket vi bryr oss om produktionskvalitet och precision för våra trimdelar. Dessutom gör den kvalitetskontroll som utförs på alla våra produkter innan de skickas att vi kan förhindra att många felaktiga komponenter når våra kunder.

Materialet som användes vid tillverkningen av våra element – ABS – är tänkt för en huvudsaklig användning inom bilindustrin där det används för att tillverka fabriksstötfångare och andra delar av bilkarosserier. Sådana föremål måste vara ganska flexibla och robusta på samma gång, vilket säkerställs genom appliceringen av denna typ av plast. Bekräftelsen på våra produkters stil är TUV-certifikatet, och det faktum att det stora urvalet av komponenterna som är tillverkade av de är TUV märkta.

Frakt
Snabb och smidig leverans, skickas från vårt lager eller från leverantör.


Alla beställningar skickas snarast.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.