BAKRE SIDO SPLITTERS V.2 BMW 3 G20 / G21 M-PACK

BAKRE SIDO SPLITTERS V.2 BMW 3 G20 / G21 M-PACK

1 440 kr

142 omdömen

Betala efter leverans.

Produkten är tillgänglig för beställning.
Alltid på Styling4u
60 dagars öppet köp
Klarna Faktura

SPLITTERS (VÄNSTER + HÖGER)

- de är tillverkade av ABS
- setet består av 2 element: höger och vänster
- föremålen är tillgängliga i 3 ytfinishalternativ: Texturerad, blanksvart (tillägg på 100 kr), Carbon look (tillägg på 150 kr).
- de är toppade med en UV- avvisande beläggning
- de är märkta med klistermärken för kvalitetsbekräftelse
- de behöver inte målas
(Om du bestämmer dig för att måla din produkt måste du lägga ett primerlager innan du applicerar målningsjobbet)

Tillverkningen av splitters är en procedur med betydande komplexitet. Processen avslutas med manuell bearbetning och tillägg av finputsning. Detta är en tydlig bekräftelse på noggrannheten och omsorgen som ligger i produktionen av våra komponenter. Dessutom tillåter den känsla av kontroll som var och en av våra delar är föremål för oss att säkerställa att all suboptimal utrustning förhindras från att skickas till våra kunder.

Materialet som används i tillverkningen av vår trimning – ABS – skapades för att användas främst inom fordonsindustrin. Den ser en vanlig användning när det gäller tillverkning av fabriksstötfångare och olika delar av fordonskarosseri som måste vara hållbara och flexibla på samma gång. Bekräftelsen på materialets betyg är det TUV-certifikat som det har givits, och majoriteten av de föremål som tillverkas av det är också TUV TAILEGUTACHTEN/ ABE - certifierade.

Frakt
Snabb och smidig leverans, skickas från vårt lager eller från leverantör.


Alla beställningar skickas snarast.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.