Front splitter V.4 BMW 3 G20 / G21 M-pack

Front splitter V.4 BMW 3 G20 / G21 M-pack

2 365 kr

165 omdömen

Betala efter leverans.

Produkten är tillgänglig för beställning.
Alltid på Styling4u
60 dagars öppet köp
Klarna Faktura

KOMPLETT SET INNEHÅLLER:

 SPLITTER /FRÄMRE  LÄPPSPPOILER

Monteringssats

Monteringsmanual

- det är en ABS-tillverkad komponent
- splittern finns i tre varianter av ytfinish: texturerad, Blanksvart (tillägg på 150 kr) och Carbon look (tillägg på 300 kr)
- blanksvart och Carbon lokken är säkrade med en skyddsfolie
- den är belagd med ett UV-avstötande lager
- det är märkt för kvalitetsbekräftelse
- det kräver ingen ytterligare målningsjobb för att appliceras
(Om du bestämmer dig för att måla din produkt måste du lägga ett primerlager innan du applicerar målningsjobbet

Tillverkningen av splitters är en mångfacetterad procedur vars sista del består av manuell bearbetning av elementen och ge dem sista hand. Detta står som ett bevis på den omsorg som var och en av våra produkter behandlas med. Den strikta känslan av kontroll som vi utför på alla våra komponenter innan de skickas gör att vi kan säkerställa att så många felaktiga delar som möjligt elimineras från distributionen.

Materialet som används vid tillverkningen av vår trimning kallas ABS och det skapades med bilindustrin i åtanke. Den är ivrigt anställd i tillverkningen av fabrikens stötfångare och andra delar av fordonskarosseri. Sådana produkter måste vara ganska hållbara och elastiska på samma gång och användningen av ABS säkerställer just det. TUV-certifikatet som vårt material har beviljats är en bekräftelse på dess premiumkvalitet, och ett brett utbud av artiklar tillverkade av det är också certifierade med TUV 

Frakt
Snabb och smidig leverans, skickas från vårt lager eller från leverantör.


Alla beställningar skickas snarast.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.