Mini fläkt USB-driven 10CM svart

Mini fläkt USB-driven 10CM svart

159 kr

Betala efter leverans.

Produkten är tillgänglig för beställning.
Alltid på Styling4u
60 dagars öppet köp
Klarna Faktura

Upplev en ny nivå av svalka och bekvämlighet med vår Mini Fläkt USB-driven i härligt turkos färg. Denna kompakta och kraftfulla fläkt är den perfekta följeslagaren för att hålla dig sval och fräsch under varma sommardagar.

Med en smidig USB-anslutning kan du enkelt ansluta fläkten till din dator, laptop eller powerbank för omedelbar svalka var du än befinner dig. Och trots sin lilla storlek på endast 10 cm, ger denna fläkt en imponerande luftström som snabbt sprider svalka i rummet.

Den robusta metallkonstruktionen garanterar långvarig hållbarhet och stabilitet. Du kan enkelt justera fläktens position för att få optimal luftcirkulation där du behöver det som mest. Och med en generös kabellängd på 1 meter har du friheten att placera fläkten precis där du vill ha den.

Vare sig du sitter vid skrivbordet, sover på natten eller kopplar av i vardagsrummet, kommer vår Mini Fläkt USB-driven att ge dig den friska och svala luftström du behöver. Dessutom kommer den i en elegant turkos färg som inte bara håller dig sval, utan även ger en fräsch touch till din inredning.

Vänta inte längre! Ta kontroll över värmen och skaffa vår Mini Fläkt USB-driven i turkos färg idag. Njut av svalka och komfort varje dag, varje säsong.

Beskrivning

Specifikationer:

Typ: Minifläkt/bordsfläkt

Material: Metall

Anslutning: USB-driven

Storlek: 10 cm

Kabellängd: 1 m

Effekt: 3W

Färg: Svart

Frakt
Snabb och smidig leverans, skickas från vårt lager eller från leverantör.


Alla beställningar skickas snarast.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.