Effektiv liten portabel luftkylare

Effektiv liten portabel luftkylare

399 kr

Betala efter leverans.

Produkten är tillgänglig för beställning.
Alltid på Styling4u
60 dagars öppet köp
Klarna Faktura

Effektiv Liten Portabel Luftkylare - Håll dig sval och bekväm!

När sommaren är i full blom och temperaturen stiger är det viktigt att kunna hålla sig sval och bekväm. Med vår Effektiva Lilla Portabla Luftkylare behöver du inte längre oroa dig för hettan. Denna smarta enhet är designad för att ge dig en omedelbar svalkande effekt och skapa en frisk och behaglig luftmiljö i ditt hem.

Den lilla storleken gör den här luftkylaren perfekt för alla rum i ditt hem, oavsett om det är sovrummet, vardagsrummet eller kontoret. Du kan enkelt flytta den från rum till rum tack vare dess bärbara design. Den tar också upp minimalt med utrymme och kan placeras på ett bord, en hylla eller vilken yta som helst.

Med tre olika hastighetsinställningar kan du anpassa kylningen efter dina behov. Och med den justerbara fläkten kan du rikta luftströmmen precis dit du vill ha den. Det finns ingen anledning att svettas i värmen när du kan njuta av en svalkande bris direkt från denna lilla kraftpaket.

Dessutom är vår Effektiva Lilla Portabla Luftkylare mycket enkel att använda. Du fyller bara på vattentanken med 500 ml vatten och ansluter enheten med hjälp av den medföljande USB-A till Micro-USB-kabeln. Den har också en praktisk LED-display med 7 olika färger som ger dig en härlig atmosfär samtidigt som den svalkar ner dig.

Kvaliteten på våra produkter är av yttersta vikt för oss, vilket är varför denna luftkylare kommer från det pålitliga varumärket SiGN. Vi strävar alltid efter att erbjuda produkter som kombinerar hög prestanda, användarvänlighet och stilren design.

Så varför fortsätta att kämpa med värmen när du kan ha den här Effektiva Lilla Portabla Luftkylaren som din räddare? Beställ din idag och upplev den ultimata komforten och svalkan i ditt hem!

Observera: Strömadapter ingår ej. Returer gäller inte vid användning av produkten.

Specifikationer:

Typ: Luftkylare

Tank: 500 ml

Hastighet: 3 st

Effekt: 10W

Fläkt: Justerbar

Kapacitet: 5 kvm

LED: 7 färger

Anslutning: USB-A till Micro-USB-kabel

Färg: Vit

Förpackningen innehåller:

1x SiGN Mini Luftkylare1x Filter1x USB-A till Micro-USB-kabel

OBS! Strömadapter ingår ej.

Returer gäller inte vid användning av produkten.

Manual luftkylare

Frakt
Snabb och smidig leverans, skickas från vårt lager eller från leverantör.


Alla beställningar skickas snarast.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.