Juno LEDramp 21,5" (E-märkt, Driving Beam)

Juno LEDramp 21,5" (E-märkt, Driving Beam)

1 796 kr

1 995 kr

Betala efter leverans.

Produkten är tillgänglig för beställning.
Alltid på Styling4u
60 dagars öppet köp
Klarna Faktura

Uppgradera din belysning med LEDSON Juno – en ultratunn LED-ramp som kombinerar snygg design med kraftfull funktion. Med endast 33 mm i höjd är Juno en av marknadens mest diskreta LED-ramper, som nästan smälter in med fordonet tills den tänds och dess kraftfulla ljus avslöjar en aggressiv, modern design.

Kompakt men kraftfull belysning:Juno erbjuder en imponerande ljusstyrka på 4690 faktiska lumen från sina 18 högpresterande OSRAM LED-dioder, vilket garanterar att ditt helljus får en rejäl boost. Den kombinerade ljusbilden (combo) ger en bred och lång räckvidd vilket gör denna ramp idealisk för både tät trafik och öppna landsvägar.

Komplett paket för enkel installation:Vi rekommenderar att du använder vårt Ledson Connect för att enkelt koppla in LED-rampen till ditt fordon. Med denna anslutning kan du välja att styra rampen manuellt eller automatiskt synka den med ditt fordonshelljus. Dessutom säkerställer det inkluderade DT-reläet och säkringen att din installation är skyddad mot eventuella strömskador.

Design och montering:Juno är designad för att enkelt monteras på de flesta fordon, oavsett om du väljer att borra direkt på fordonet eller använda en specialanpassad nummerskyltshållare för en renare installation.

Specifikationer och hållbarhet:

  • E-märkt: Godkänd enligt ECE R112/R10 som extraljus
  • Ljusbild: Driving beam, erbjuder en bred och långsträckt ljusdistribution
  • Tekniska data: 90 W total effekt, IP68-klassad för vattentäthet och dammtålighet
  • Mått: Bredd 528 mm, Höjd 33 mm (exklusive fästen), Djup 68 mm

Inkluderade tillbehör:

  • Sidomonterade ben
  • Glidbara fästen
  • Alla nödvändiga skruvar och bultar
  • DT-kontakt med skarv för ytterligare flexibilitet i installationen

Observera: Skär inte DT-kontakten då detta kan öka risken för fuktskador och påverka garantin negativt.

Denna produkt är perfekt för dig som vill ha både stil och funktion utan att kompromissa med bilens estetik. Läs mer och beställ direkt på vår hemsida för att ta ditt fordons belysning till nästa nivå!

Frakt
Snabb och smidig leverans, skickas från vårt lager eller från leverantör.


Alla beställningar skickas snarast.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.