Juno C LEDramp 22" 90W (Svängd, Driving Beam)

Juno C LEDramp 22" 90W (Svängd, Driving Beam)

1 706 kr

1 895 kr

Betala efter leverans.

Produkten är tillgänglig för beställning.
Alltid på Styling4u
60 dagars öppet köp
Klarna Faktura

Förnya din fordonsbelysning med Juno C LED-rampen, där den svängda designen (Curved) matchar fordon med en böjd front, vilket ger en sömlös och attraktiv integration. Den här avancerade rampen är perfekt för dem som söker en stark, men samtidigt estetiskt tilltalande, ljuskälla för sitt fordon.

Avancerad och flexibel ljuslösning: Juno C är utrustad med en kraftfull ljusstråle som levererar 7560 teoretiska lumen (4690 faktiska lumen). Med en räckvidd på 720 m vid 0,25 lux och 450 m vid 1 lux, försäkrar den att du har tillräcklig belysning under alla förhållanden. Den svängda designen är inte bara till för att se bra ut, den bidrar även till en förbättrad ljusspridning.

Hög kompatibilitet och användarvänlig installation: För installation erbjuder vi Ledson Connect-systemet, som gör det enkelt att integrera rampen med ditt fordon. Denna lösning möjliggör olika kopplingsalternativ, inklusive en synkronisering med fordons helljus. För de som föredrar en mer specialiserad montering, finns det hållare speciellt utformade för Juno C.

Robusta och hållbara material: Med en IP69K-klassning, är rampen designad för att stå emot tuffa väderförhållanden, från hett vatten under tryck till damm och smuts. Det robusta aluminiumhöljet och polykarbonatlinsen skyddar dioderna och garanterar en lång livslängd.

Tekniska specifikationer och medföljande tillbehör: Juno C är utrustad med 18 OSRAM LED-dioder som drar 90W totalt. Ljusbilden (Driving Beam) är både bred och avlång, vilket ger en effektiv belysning framåt. Varje enhet levereras med sidomonterade ben, glidbara fästen och alla nödvändiga skruvar för enkel installation.

Medföljer:

  • Juno C LED-ramp
  • Sidomonterade ben
  • Glidbara fästen (stående/hängande)
  • Bultar och skruvar för att fästa rampen i lämplig yta
  • DT-kontakt
  • Installationsanvisningar 

Dimensioner för noggrann passform: Rampens dimensioner är optimerade för att erbjuda maximal belysning utan att vara klumpig. Bredden är 527 mm, höjden 35 mm, och djupet 72 mm, med en vikt på bara 1,2 kg. Det medföljer även en DT-kontakt för anslutning.

Genom att välja Juno C LED-ramp får du en pålitlig och snygg ljuskälla som höjer både säkerheten och utseendet på ditt fordon.

Frakt
Snabb och smidig leverans, skickas från vårt lager eller från leverantör.


Alla beställningar skickas snarast.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.