LED-rampspaket Epix20+ Strobe

LED-rampspaket Epix20+ Strobe

4 136 kr

4 595 kr

Betala efter leverans.

Produkten är tillgänglig för beställning.
Alltid på Styling4u
60 dagars öppet köp
Klarna Faktura

Optimera ditt fordon med den avancerade Epix+ LED-rampen från Ledson, skräddarsydd för den moderna bilisten som söker en kombination av stil, funktionalitet och topprestanda. Med sin unika, sportiga design som är perfekt anpassad till nutidens fordon, levererar Epix+ inte bara i form utan även i funktion.

Höjdpunkter i Design och Funktion

Innovativ Belysningsteknik: Epix+ utrustas med ett integrerat, dynamiskt positionsljus som erbjuder en imponerande upptändning, vilket inte bara förhöjer utseendet utan också säkerställer att du syns väl på vägen. Den sömlösa integrationen i reflektorn ger en slående visuell effekt som gör din bil märkbar i alla situationer.

R65 Godkänt Blixtljus: För dem som behöver extra synlighet, särskilt vid vägarbete eller i dåliga väderförhållanden, erbjuder Epix+ ett R65 godkänt blixtljus som garanterar att du är synlig och säker.

Powerboost-funktionen: Med Epix+ har du möjligheten att växla mellan ett E-godkänt standardläge och ett Powerboost-läge för off road-körning. Detta ger flexibilitet att anpassa ljusstyrkan efter behov, vilket ger maximal synlighet när det verkligen behövs.

Tekniska Specifikationer och Installation

Ljusbild och Ljusstyrka: Epix+ levererar en Driving Beam ljusbild, som är optimerad för att efterlikna och förstärka bilens befintliga ljussystem, vilket ger en bred och lång ljusbild. Med en ljusstyrka på upp till 15,500 teoretiska lumen (11,800 faktiska lumen) och en räckvidd på 458 m (1 lux), utökas detta till 530 m med Powerboost aktiverat.

Hållbar och Robust Konstruktion: En robust aluminiumhölje och polykarbonat-lins, kombinerat med IP69K-klassning för vatten- och dammtäthet, säkerställer att rampen håller för de tuffaste förhållanden. Sidoreflekterande optik och en elektronisk värmehanteringssystem förbättrar både effektivitet och livslängd på rampen.

Enkel och Flexibel Montering: Tack vare de egenutvecklade smarta fästena kan Epix+ monteras nästan var som helst på ditt fordon. Komplett med all nödvändig hårdvara och detaljerade installationsanvisningar, är installationen enkel även för den som inte är tekniskt bevandrad.

Mått och Vikt: Med dimensioner på 510 mm bredd, 43 mm höjd och 61 mm djup, väger rampen 1,86 kg, vilket gör den både lätt och praktisk för olika fordonstyper.

För att ytterligare anpassa och maximera din upplevelse, rekommenderas även användning av Ledson's Connect kabelsats för enkel inkoppling och möjligheten att utöka med ytterligare extraljus eller ramper i framtiden.

Epix+ LED-ramp är mer än bara en ljuskälla; det är en investering i både stil och säkerhet som tar din körupplevelse till nästa nivå. Ge ditt fordon den uppgradering det förtjänar med Epix+.

Frakt
Snabb och smidig leverans, skickas från vårt lager eller från leverantör.


Alla beställningar skickas snarast.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.