Komplett 21,5" Hi-Lux svängd LED-rampspaket (12V)

Komplett 21,5" Hi-Lux svängd LED-rampspaket (12V)

2 696 kr

2 995 kr

Betala efter leverans.

Produkten är tillgänglig för beställning.
Alltid på Styling4u
60 dagars öppet köp
Klarna Faktura

Uppgradera ditt fordon med det kompletta LED-rampspaketet från LEDSON Hi-Lux, som kombinerar banbrytande teknik och design för optimal ljusprestanda. Den här svängda LED-rampen är perfekt utformad för att komplettera moderna fordon med en böjd front, vilket gör den till ett attraktivt tillägg till din bil.

Viktiga Egenskaper och Fördelar

Perfekt Anpassad Design: Denna LED-ramp levereras med en specialtillverkad nummerskyltshållare designad för att passa rampen perfekt. Det ger en snygg och integrerad look som förhöjer bilens estetik.

Flexibel Installation: Med LEDSON Hi-Lux paketet får du flexibiliteten att antingen koppla rampen direkt till bilens helljus för automatisk funktion eller använda en oberoende knapp för att styra ljuset. Paketet inkluderar en DT-reläsats som säkerställer enkel installation utan att skada bilens originalkablage.

Hi-Lux Teknologi: Rampen är utrustad med 40 stycken 3W Osram-dioder som optimerar ljusflödet för att leverera imponerande 10800 lumen. Detta gör rampen idealisk för både landsvägskörning där lång räckvidd krävs, och för situationer där bättre sidosyn är nödvändig.

Svängd Design: Den svängda formen på rampen inte bara kompletterar utseendet på moderna fordon utan hjälper också till att sprida ljuset bredare vid sidorna, vilket är perfekt för att upptäcka potentiella faror vid vägkanten.

Tekniska Specifikationer

 • Lumen: 10800 (total effekt)
 • Räckvidd: Upp till 749m vid 0,25 lux
 • Strömförbrukning: 120W totalt, med en ström på 8.2A vid 12V
 • Ljusfärg: Kallvitt ljus (6000K)
 • Skyddsklass: IP67 för vatten- och dammtäthet
 • Material: Robust aluminiumhölje med polykarbonatlins
 • Monteringsalternativ: Sidomonterade ben och glidbara fästen inkluderas

Inkluderat i Paketet

 • 1 x 21,5" LEDSON Hi-Lux svängd LED-ramp
 • 1 x specialtillverkad hållare
 • 1 x Ledson Connect
 • 1 x låslist till regskylt
 • Kompletta installationsdetaljer och anvisningar

Installation och Underhåll

Installationen är användarvänlig med tydliga instruktioner och all nödvändig hårdvara inkluderad. För bästa resultat, montera rampen på hållaren innan den monteras på bilen. Observera att DT-kontakten inte bör klippas då det kan leda till garantiförlust och risk för fuktskador.

Investera i LEDSON Hi-Lux för att inte bara förbättra ditt fordons utseende men också öka din säkerhet och synlighet på vägen. Detta är den ultimata uppgraderingen för den seriösa bilentusiasten som inte vill kompromissa med kvalitet och prestanda.

Frakt
Snabb och smidig leverans, skickas från vårt lager eller från leverantör.


Alla beställningar skickas snarast.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.