Kraftfull Powerbank 30.000mAh 2.1A svart

Kraftfull Powerbank 30.000mAh 2.1A svart

399 kr

Betala efter leverans.

Produkten är tillgänglig för beställning.
Alltid på Styling4u
60 dagars öppet köp
Klarna Faktura

Upptäck kraften med vår kraftfulla Powerbank 30000mAh 2.1A - Svart!

Behöver du en pålitlig och högkapacitetslösning för att hålla dina mobila enheter laddade hela dagen? Då är vår Powerbank med imponerande 30000mAh kapacitet det perfekta valet för dig.

Med denna kraftbank i din ficka behöver du aldrig oroa dig för att din smartphone, surfplatta eller annan elektronisk enhet ska tappa ström. Med två USB-A-portar kan du ladda upp till två enheter samtidigt, vilket ger dig ännu mer bekvämlighet och effektivitet.

Trots den imponerande kapaciteten är vår Powerbank otroligt kompakt och lätt att bära med dig. Den smidiga och eleganta designen gör den till en idealisk följeslagare när du är på språng, oavsett om det är på resan, i skolan eller på jobbet.

Med snabbladdningstekniken kan du ladda dina enheter snabbt och effektivt. Du behöver inte längre vänta länge på att få den batterinivån du behöver. Dessutom ger de två olika utgångarna dig flexibilitet att välja den mest optimala laddningshastigheten för dina enheter.

Säkerhet är vår högsta prioritet. Vår Powerbank är utrustad med flera skyddsfunktioner för att förhindra överhettning, överström och kortslutning. Så du kan känna dig trygg med att dina enheter laddas säkert och att Powerbanken är redo att ge dig den kraft du behöver när du behöver den som mest.

Ge dig själv friheten att vara uppkopplad och produktiv hela dagen med vår kraftfulla Powerbank 30000mAh 2.1A - Svart. Beställ din idag och ta kontroll över din energiförsörjning!

Beskrivning

Specifikationer:

Kapacitet: 30.000mAh / 108Wh

Utgång 1: USB-A 5V/1A

Utgång 2: USB-A 5V/2.1A

Ingång: Micro-USB 5V/2.1A

Ingång: USB-C 5V/2.1A

Storlek: 77 x 41 x 150,5 mm

Vikt: 600 g

Färg: Svart

Paketet innehåller:

1x SiGN Powerbank 30.000mAh1x Micro-USB-kabel, 0,25m

Frakt
Snabb och smidig leverans, skickas från vårt lager eller från leverantör.


Alla beställningar skickas snarast.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.