Joyroom Car Charger laddare 2xUSB-A, 15W snabb laddning

Joyroom Car Charger laddare 2xUSB-A, 15W snabb laddning

149 kr

Betala efter leverans.

Produkten är tillgänglig för beställning.
Alltid på Styling4u
60 dagars öppet köp
Klarna Faktura

Vi introducerar den ultimata laddningslösningen för dina mobila enheter - Joyroom car charger 2xUSB-A! Med sin eleganta design och kraftfulla kapacitet är denna kompakta billaddare ett måste-ha-tillbehör för varje modern individ.

 Den här laddaren har inte bara en utan två USB-A-portar, så att du kan slå på flera enheter samtidigt när du är på resande fot. Oavsett om du kör ensam eller med passagerare kan alla vara uppkopplade och laddade, vilket gör den perfekt för bilresor, dagliga pendlingar eller till och med bara att springa ärenden runt staden.

 Det som skiljer Bil USB Laddare 2xUSB-A från resten är dess imponerande 15W snabbladdningskapacitet. Det betyder att dina enheter laddas med blixtsnabba hastigheter, vilket säkerställer att du snabbt kan återgå till att använda dem. Du behöver inte längre vänta i timmar på att din telefon eller surfplatta ska laddas – den här laddaren ger den kraft du behöver när du behöver den som mest.

Med sin universella kompatibilitet fungerar denna laddare sömlöst med ett brett utbud av enheter, inklusive smartphones, surfplattor, MP3-spelare och mer. Oavsett märke eller modell kan du lita på att Joyroom car charger 2xUSB-A ger optimal laddningsprestanda. Nöj dig inte med mediokra laddningslösningar när du kan ha Joyroom car charger 2xUSB-A, den perfekta blandningen av stil, funktionalitet och effektivitet. Beställ din idag och upplev bekvämligheten med snabb och pålitlig laddning vart du än tar dig!


  • Type: Car charger
  • Number of USB ports: 2
  • Input voltage: DC 12-24 V
  • Output voltage: 5 V / 3.1 A
  • Output power USB-A 1 + USB-A 2: 15 W Max
  • Colour: Black
Frakt
Snabb och smidig leverans, skickas från vårt lager eller från leverantör.


Alla beställningar skickas snarast.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.