LED Ljusramp slimline 400w 35000 lummen

LED Ljusramp slimline 400w 35000 lummen

8 745 kr

Betala efter leverans.

Produkten är tillgänglig för beställning.
Alltid på Styling4u
3-5 vardagars leverans
60 dagars öppet köp
Klarna Faktura

LED Ljusramp slimline 400w 35000 lummen

 

Här är en ledramp med fokus på ljusstyrka, över 35000 lumen, låg vikt och hållbarhet. Varje ledramp är tillverkad med egen tillhörande kontrollbox som ser till att rampen alltid får rätt spänning och ser även till att den inte blir överhettad. Den mest extrema ledrampen ni kan hitta för under 20 000 kr!

Varje Cree XML-T6 diod har placerats med 3.17 centimeters mellanrum för att hålla storlek och vikt nere detta bidrar till att den är ca dubbelt så stark som andra ledramper i samma storlek.
Det vattentäta och stöttåliga huset för ledrampen är tillverkat av millitärklassificerat 6061 aluminium, fördelarna är många, låg vikt, slitstarkt och leder bort värme väldigt bra.

Linserna framför varje diod är specialdesignad härdad polykarbonatplast som är i det närmaste okrossbar.
För att säkerhetsställa att denna 400w ledramp ser lika snygg ut om 10 år så har hela ytterhöljet pulverlackats i mattsvart för bra hållbarhet och ett snyggt slimmat utseende.

Frakt
Snabb och smidig leverans, skickas från vårt lager.

Leveranstid 3-5 vardagar
Alla beställningar skickas snarast.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.