LED Extraljus 80w 6000 lumen

LED Extraljus 80w 6000 lumen

1 369 kr

Betala efter leverans.

Produkten är tillgänglig för beställning.
Alltid på Styling4u
3-5 vardagars leverans
60 dagars öppet köp
Klarna Faktura

LED Extraljus 80w 6000 lumen.

 

Extraljus med den senaste LED tekniken från CREE med 10 Watt multipel. Modellen är lämplig för brukande som LED extraljus med 10 graders spot beam i kombination med 60 graders flood ljusbild. Detta är LED belysning som levererar minst 6000 effektiva och operativa lumen, dvs nästan lika mycket ljusflöde som ett 75 Watt Extreme Xenonsystem levererar!

Snygg design med svagt rundade hörn i kombination med råstyrka från CREE. Effektiv passiv kylning i massivt aluminiumchassi ger en låg vikt på ca 1200 gram och storleken på chassit är 140x180mm.

Vid bruk som LED extraljus rekommenderas konfigurationen med trippel avseende 2st 10 grader samt 1st 60 grader.
Modellen kan även användas som LED arbetsbelysning såsom 60 grader med flood ljusbild.

LED belysning har otroligt lång livslängd och startar direkt utan fördröjning till skillnad mot xenonsystem som har uppstartstid beroende på omgivningstemperaturen.
Snygg och gedigen design på chassi installerad med den senaste LED tekniken från CREE som ger ett LED extraljus som levererar en mycket lång kastlängd med 10 graders ljusvinkel fullt jämförbar med Xenonsystem!

Fins att välja mellan Spot,Combo,Flood.

Frakt
Snabb och smidig leverans, skickas från vårt lager.

Leveranstid 3-5 vardagar
Alla beställningar skickas snarast.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.